یک‌شنبه 15 شهریور 1405

اظهارات وزیر ورزش و معاون پارلمانی رئیس جمهور درباره تدفین دو شهید گمنام

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
اظهارات وزیر ورزش و معاون پارلمانی رئیس جمهور درباره تدفین دو شهید گمنام

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، سید محمد حسینی، معاون پارلمانی وزیر ورزش در حاشیه برگزاری مراسم تدفین دو شهید گمنام در وزارت ورزش و جوانان اظهار داشت: ورزشکاران از قدیم الایام نماد غیرت، فتوت و جوانمردی بودند. قطعا آنها به شهدایی که از جان و مال خود گذشتند و ایثار کردند اقتدا می‌کنند. شهدا آموزگار ما هستند و باید از مکتب و مدرسه شهدا درس بیاموزیم. همانگونه که شهدا افتخارآفرین بودند، ورزشکاران ما هم با همت والای خود مایه غرور و افتخار کشور در عرصه قهرمانی هستند. امیدواریم امروز بتوانیم با شهدا تجدید عهد و میثاق کرده و رهرو راه شهیدان باشیم.

همچنین حمید سجادی، وزیر ورزش و جوانان درمورد تدفین دو شهید گمنام در یک محیط ورزشی اظهار داشت: از تشریف‌فرمایی یکایک عزیزان میزبان به این مراسم تشکر و قدردانی می‌کنم. امروز جامعه ورزش میزبان دو شهید گرانقدر است و امیدوارم حضور این دو شهید بزرگوار باعث خیر و برکت در جامعه ورزش باشد. ان‌شاءالله این اقدام ما گامی باشد در جهت پاسداری از خون شهدا توسط جامعه محترم ورزش کشور.

انتهای پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید حمید سجادی سید محمد حسینی وزیر ورزش و جوانان معاون پارلمانی رئیس جمهور تدفین دو شهید گمنام این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است