جمعه 9 مرداد 1405

اعضای کانون پرورش فکری کهگیلویه و بویراحمد در جشنواره ملی «بهار همدلی» درخشیدند

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
اعضای کانون پرورش فکری کهگیلویه و بویراحمد در جشنواره ملی «بهار همدلی» درخشیدند

یاسوج - ایرنا - مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کهگیلویه و بویراحمد گفت: 13 نفر از اعضا و کارکنان کانون پرورش فکری این استان با درخشش در جشنواره ملی «بهار همدلی» موفق به کسب مقام شدند.

کبری اخلاقی نیا روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: فراخوان این جشنواره فرهنگی و هنری در کهگیلویه و بویراحمد اردیبهشت ماه 1399 و همزمان با ماه رمضان از سوی بسیج رسانه این استان اعلام شد.

وی افزود: دریافت آثار این جشنواره ملی با محورهای رویدادهای ماه رمضان، رزمایش کمک های مؤمنانه، همدلی با آسیب دیدگان کرونا، تجلیل از کادر درمانی کرونا، روز جهانی قدس و استکبارستیزی، سالروز شهادت حضرت علی (ع) و اقدام های دستگاه های اجرایی و گروه های مردمی در زمینه مقابله با کرونا تا 15 تیرماه امسال ادامه داشت.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: بخش مردمی این جشنواره ملی در استان 15 برگزیده در بخش های مختلف داشت که 13 نفر آنها اعضا و کارکنان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان بودند.

اخلاقی نیا عنوان کرد: در بخش عکس و نقاشی با موضوع «کرونا را شکست می دهیم» علی علیزاده و زینب علیپور از یاسوج اول شدند و سحر و سارا مزرعه از باشت عنوان دوم را کسب کردند.

وی ابراز داشت: در بخش عکس و نقاشی با موضوع «ماه رمضان» شرزین و شیده صراف مقدم اول شدند و اسما رئیسی عنوان دوم را کسب کرد.

اخلاقی نیا گفت: در بخش کلیپ با موضوع «کرونا و ماه رمضان» جمیله فلاحی از گچساران، زهرا عباسی از گچساران و ابوالفضل محمدخانی از سی سخت به ترتیب اول تا سوم و کیانا شیرزادی و زینب الهی نژاد از یاسوج شایسته تقدیر شناخته شدند.

وی اظهار داشت: در بخش کتابخوانی کودک و نوجوان نیز امیرماهان رحمتی شایسته تقدیر شناخته شد.

*س_برچسب‌ها_س*