چهارشنبه 1 مهر 1405

اعطای 5 میلیون تومان به هنرمندان دارای نشان درجه یک هنری

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
اعطای 5 میلیون تومان به هنرمندان دارای نشان درجه یک هنری

سید مجید پوراحمدی گفت: علاوه بر بسته حمایتی، به هنرمندان دارای نشان درجه یک هنری مبلغ 5 میلیون تومان اعطا می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان - سید مجید پوراحمدی مدیرعامل صندوق اعتباری هنر گفت: به غیر از موضوع خدمات پایه و بحث بسته حمایتی هنرمندان که در روز‌های آینده و قبل از آغاز سال نو، تقدیم هنرمندان می‌شود، 5 میلیون تومان نیز تقدیم هنرمندان دارای نشان یک هنر خواهد شد.

در دولت سیزدهم برای اولین بار به دستور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، طرح جوانه و شمیم اجرایی شد. به موجب طرح «شمیم» که به عنوان سومین طرح از طرح‌های تقدیمی و حمایتی در قالب طرح ازدواج تعریف شده، هر هنرمندی که از اول مهرماه سال جاری تا پایان 1401 ازدواج کند، مبلغ 30 میلیون تومان تسهیلات به اضافه کمک هزینه 5 میلیون تومانی بلاعوض تقدیم خواهد شد.

طرح جوانه به عنوان دیگر طرح‌های تقدیمی و حمایتی صندوق اعتباری هنر نام برد هرهنرمندی که عضو این صندوق باشد و از اول مهر ماه سال 1400تا پایان 1401 صاحب فرزندی شود؛ تحت عنوان طرح «جوانه» مبلغ 30 میلیون تومان تسهیلات وام با درصد بسیار کم همراه با مبلغ 5 میلیون تومان کمک بلاعوض تقدیم خواهد شد.

پور احمدی می‌گوید: هدف ما در صندوق هنر با توجه به شرایط دو سال اخیر که بر هنرمندان گذشته است و بیشترین آسیب درحوزه فرهنگ و هنر را شاهد بودیم و تعدادی پروژه در حوزه اقتصاد هنر آماده کرده ایم که از ابتدای سال آینده یکی یکی فعال خواهد شد و هدف اصلی ارتقای کسب و کار‌های هنر و توجه و توانمند سازی هنرمندان است.

اعضای صندوق اعتباری هنر تا روز‌های آینده به 90 هزار عضو می رسند؛ بیش از 67 درصد آن‌ها در شهرستان‌های مختلف و 33 درصد در تهران ساکن هستند. 45 هزار نفر از این افراد بیمه و رایانه بگیر هستند و 60 درصد از سهم بیمه آن‌ها توسط دولت پرداخت می‌شود.