شنبه 20 بهمن 1403

اعلام آماده‌باش چهارشنبه آخر سال به استانداران

وب‌گاه فرارو مشاهده در مرجع
اعلام آماده‌باش چهارشنبه آخر سال به استانداران

سخنگوی وزارت کشور از اعلام آماده باش چهارشنبه آخرسال به استانداران خبر داد و گفت: اکیپ‌های عملیاتی آتش‌نشانی و خدمات ایمنی در مراکز تجمع مستقر شوند.

«سلمان سامانی» در ابلاغیه‌ای خطاب به استانداران سراسر کشور گفت: استانداران با درنظر گرفتن محدویت‌ها و مصوبات مدنظر ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا، ضمن پیش‌بینی تمهیدات لازم برای فراهم‌سازی آسایش و رفاه شهروندان، برنامه‌ریزی و اقدام برای پیشگیری و کنترل حوادث مربوط به چهارشنبه آخر سال را انجام دهند.

در این ابلاغیه آمده است: با توجه به در پیش بودن چهارشنبه آخر سال و به منظور ایجاد آمادگی، هماهنگی و انسجام میان دستگاه‌های اجرایی، امدادی و عملیاتی برای پیشگیری و کنترل حوادث احتمالی مربوط به این روز در سطح کشور دستور فرمایید با درنظر گرفتن محدویت‌ها و مصوبات مدنظر ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا، ضمن پیش‌بینی تمهیدات لازم برای فراهم سازی آسایش و رفاه شهروندان، برنامه‌ریزی و اقدام برای پیشگیری و کنترل حوادث مربوط به شب چهارشنبه آخر سال با محوریت سازمان‌ها و واحد‌های آتش‌نشانی و خدمات ایمنی و همکاری همه متولیان امر صورت پذیرد.

ابلاغیه افزود: ضرورت دارد اجرای برنامه‌های آموزشی، ترویجی و بازدارنده، هرس و جمع‌آوری شاخ و برگ درختان از سطح معابر و پارک‌ها، جمع‌آوری پسماند‌ها از سطح معابر و مخازن پسماند‌ها همچنین استقرار اکیپ‌های عملیاتی آتش‌نشانی و خدمات ایمنی در مراکز تجمع در اولویت قرار گیرد.

در پایان این ابلاغیه، به استانداران اعلام شده است تا گزارش اقدامات را به صورت استانی جمع‌بندی و به معاونت عمرانی وزارت کشور ارسال کنند.