پنج‌شنبه 13 شهریور 1404

اعلام آمادگی بیش از 43 هزار نفر در خراسان جنوبی برای پویش لبخند رضایت

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
اعلام آمادگی بیش از 43 هزار نفر در خراسان جنوبی برای پویش لبخند رضایت

بیرجند - ایرنا - مسوول بسیج فرهنگیان خراسان جنوبی گفت: تاکنون 43 هزار و 269 دانش‌آموز و فرهنگی استان در پویش «لبخند رضایت» اعلام آمادگی کرده‌اند.

سرهنگ علی قاسمی روز دوشنبه در نشست خبری مشترک با مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی اظهار داشت: پویش سراسری کمک مومنانه با نام «لبخند رضایت» در 2 فصل پاییز و زمستان با مشارکت آموزش و پرورش و سازمان بسیج فرهنگیان برگزار می‌شود.

وی گفت: هدف از برگزاری این پویش تحقق منویات مقام معظم رهبری در زمینه نهادینه کردن فرهنگ محرومیت‌زدایی و کمک به همنوع است.

وی با بیان اینکه جامعه بهره‌مند از این کمک‌ها دانش‌آموزان نیازمند هستند ادامه داد: این پویش در راستای استمرار رزمایش مواسات و همدلی برگزار می‌شود.

مسوول بسیج فرهنگیان خراسان جنوبی با تأکید بر اینکه بهره‌مندی همه دانش‌آموزان از آموزش نیازمند رفع تبعیض‌ها به ویژه در عرصه دیجیتال است گفت: ایثارگری که بین مدافعان سلامت وجود دارد در شرایط فعلی در میان بسیاری از معلمان ما نیز وجود دارد.

وی همچنین با اشاره به شرکت 400 نفر از خراسان جنوبی در جشنواره ایده‌پردازی گفت: این آثار در مرحله داوری است.

قاسمی افزود: امروز نیز به صورت نمادین 40 بسته غذایی و نوشت افزار از سوی آموزش و پرورش بین نیازمندان توزیع می‌شود.

وی با اشاره به اینکه پویش لبخند مهربانی ادامه خواهد داشت گفت: علاقه‌مندان به شرکت در این طرح می‌توانند کمک‌های نقدی خود را به شماره حساب 18137586060620335 یا شماره کارت؛ 6273811133717600 به نام پیشگامان جهادی واریز کنند.

وی اظهار داشت: شیوع بیماری کرونا، جایگاه و نقش معلم را در هدایت، راهبری و آموزش دانش‌آموزان بیش از پیش برای اولیا و جامعه برجسته کرد.

*س_برچسب‌ها_س* *س_پرونده خبری_س*