دوشنبه 24 شهریور 1404

اعلام آمادگی فدراسیون تیراندازی برای همکاری با کنفدراسیون آسیا

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
اعلام آمادگی فدراسیون تیراندازی برای همکاری با کنفدراسیون آسیا

رئیس فدراسیون تیراندازی ایران با رئیس کنفدراسیون تیراندازی آسیا دیدار و گفت‌وگو کرد.

- اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از روابط عمومی فدراسیون تیراندازی، مرتضی قربانی رئیس فدراسیون تیراندازی جهت حضور در مجمع انتخاباتی کنفدراسیون تیراندازی آسیا راهی کویت شد.

وی بلافاصله بعد از ورود به کویت با شیخ سلمان رئیس کنفدراسیون تیراندازی آسیا ملاقات کرد. در این نشست چگونگی توسعه همکاری‌هایی که منجر به نتیجه‌ای ملموس برای توسعه ورزش تیراندازی در آسیا شود، مورد بحث قرار گرفت.

مسئولان فدراسیون تیراندازی در نشست خبری چه گفتند؟/ قربانی: نگذاشتیم این رشته در رکود بماند

شیخ سلمان ضمن خوش‌آمدگویی به رئیس فدراسیون تیراندازی کشورمان، موفقیت‌های اخیر تیراندازان ایرانی را تبریک گفت. قربانی نیز با اشاره به برخی موانع توسعه ورزش تیراندازی در آسیا آمادگی فدراسیون ایران را برای همکاری و همفکری در رفع این موانع اعلام کرد.

همچنین قرار شد طرح مسابقات میان کشورهای هم‌مرز با ایران به کنفدراسیون ارائه شود و رئیس کنفدراسیون تیراندازی آسیا حمایت کامل خود از چنین برنامه‌هایی را اعلام کرد.

ضمن اینکه قربانی از رئیس کنفدراسیون تیراندازی آسیا برای سفر به کشورمان دعوت کرد.

در انتهای این نشست ملاقات کوتاهی میان روسای فدراسیون تیراندازی ایران و کره جنوبی برگزار شد. در این نشست ناظر فنی بازی‌های آسیایی هانگژو نیز حضور داشت.