پنج‌شنبه 22 خرداد 1404

اعلام زمان ورود واگن‌های چینی مترو به تهران

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
اعلام زمان ورود واگن‌های چینی مترو به تهران

معاون شهردار تهران گفت: تا شهریور ماه 400 دستگاه اتوبوس جدید بی آرتی را تحویل خواهیم گرفت که یکی از با کیفیت ترین خریدهایی است که انجام داده‌ایم اگر بتوانیم 200 دستگاه دیگر به آن اضافه کنیم 600 اتوبوس بی آرتی به ناوگان افزوده خواهد شد.

محسن هرمزی در سیصد و سی و سومین جلسه علنی شورای شهر تهران، ابتدا گزارش کوتاه و محرمانه‌ای درباره خرید واگن‌های مترو به صورت آف‌رکورد ارائه کرد و در ادامه درباره اتوبوس‌های جدید بی آرتی، گفت: با کمک رئیس کمیسیون حمل و نقل عمومی دو قرارداد در حوزه اتوبوس‌های بی آرتی به تعداد 400 دستگاه منعقد کردیم و مبالغی که بلوکه شده بود با همکاری شرکت واگن‌سازی آزاد شد و از آن به عنوان پیش‌پرداخت تأمین هزینه این اتوبوس‌ها استفاده کردیم.

وی افزود: تا شهریور ماه 400 دستگاه اتوبوس جدید بی آرتی را تحویل خواهیم گرفت که یکی از با کیفیت ترین خریدهایی است که انجام داده‌ایم اگر بتوانیم 200 دستگاه دیگر به آن اضافه کنیم 600 اتوبوس بی آرتی به ناوگان افزوده خواهد شد.

خبر مرتبط زمان‌بندی ساخت و تحویل واگن‌های مترو از چین نهایی شد

رییس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران گفت: مذاکرات بین تیم اعزامی مدیریت شهری پایتخت و طرف چینی برای واردات واگن مترو موفقیت‌آمیز بوده و معاون حمل و نقل و ترافیک هفته پیش رو گزارش کاملی در این خصوص به شورا ارائه خواهد کرد.

به گفته وی، بخش اول این اتوبوس ها طی یک ماه آینده تحویل می‌گیریم.

وی با حضور در جمع خبرنگاران نیز اظهار کرد: در سال 402 قرارداد ساخت واگن‌های مترو تنفیذ و طبق قراداد با واگن سازی ساخت واگن‌ها آغاز شد با این حال در ادامه پروسه ساخت دچار مشکلاتی شده بودیم که با کمک دولت مشکلات حل شد و شاهد افزایش 40 درصدی ظرفیت ساخت واگنهای مترو هستیم.

معاون شهردار تهران تصریح کرد: امیدواریم در دی ماه دو رام قطار را تحویل بگیریم.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

اعلام زمان ورود واگن‌های چینی مترو به تهران 2