شنبه 21 مهر 1403

اعلام نحوه انجام فعالیت‌های بین‌المللی دانشگاه علامه در شرایط کرونا

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
اعلام نحوه انجام فعالیت‌های بین‌المللی دانشگاه علامه در شرایط کرونا

تهران - ایرنا - معاونت پژوهشی دانشگاه علامه طباطبایی طبق اطلاعیه‌ای نحوه انجام فعالیت‌های بین‌المللی و پژوهشی این دانشگاه در شرایط کرونا را اعلام کرد.

به گزارش روز شنبه دانشگاه علامه طباطبایی، در این اطلاعیه آمده است: بررسی ابعاد مختلف بحران کرونا در قالب طرح های درون دانشکدهای جدید و تأسیس هسته پژوهشی جدید در اولویت است.

اساتید و دانشجویان می توانند فرصت استفاده از دوره‌های آموزشی و شرکت در همایش‌های بین‌المللی با ثبت نام در دوره و ارسال چکیده و اصل مقاله به دبیرخانه همایش‌های بین‌المللی حفظ کنند. همچنین محاسبه هزینه شرکت در دوره آموزشی مجازی یا همایش معتبر بین‌المللی مجازی برابر تعرفه تعیین شده است.

همچنین دانشجویان و اساتید از برگزاری حضوری هرگونه همایش، نشست، و کارگاه ملی و بین المللی و کرسی و نیز سایر رویدادهای پژوهشی خودداری کنند.

بر این اساس برگزاری دوره‌های تدریس با حضور استادان بین‌المللی صرفا به صورت مجازی امکان پذیر است و است دانشجویان به استفاده از استادان مشاور یا راهنما از دیگر کشورها برای افزایش تولیدات علمی بین‌المللی تشویق شوند.

پس از پایان کارگاه ها گواهی برگزاری کارگاه مجازی از سوی معاونت پژوهشی و گواهی تدریس مجازی برای استادان خارجی از سوی معاونت آموزشی صادر می شود. همچنین اساتید و دانشجویان می توانند در راستای انجام پژوهش‌های مشترک بین‌المللی طرح نامه برای ثبت نام در برنامه‌های دانشگاه‌های طرف تفاهم‌نامه در سال 2021 ارسال کنند.

باید اجرای تمامی سامانه های پژوهشی (شامل مدیریت اطلاعات پژوهش و فناوری، همایش ها، کمک به انتشار مقالات خارجی، کتاب، نشریات، مشابهت یاب iThenticate و ویراستار متون انگلیسی Grammarly، همانندجو، به پژوه و خرید کتاب و مجله) به صورت دورکاری انجام شود.

برگزاری کارگاه آنلاین مفاهیم کسب و کار

همچنین آکادمی اشتغال و کسب و کار دانشگاه علامه‌طباطبایی قصد دارد جهت آشنایی بیشتر علاقه‌مندان با مفاهیم کسب و کار، سلسه کارگاه های آنلاین را برگزارکند.

در همین راستا نخستین کارگاه با عنوان «آشنایی با مفاهیم راه‌اندازی استارتاپ» در تاریخ چهارشنبه 7 خرداد ماه از ساعت 17 الی 18:30 به صورت آنلاین و بدون پرداخت هیچ‌گونه هزینه‌ای برگزار می شود.

علاقمندان می توانند با مراجعه به وبسایت ایوند به نشانی ذکر شده ثبت‌نام خود را انجام و در پایان این وبینار یک روزه مدرک معتبر از مرکز کارآفرینی و هدایت شغلی دانشگاه دریافت کنند.

در پایان این دوره، مدرک معتبر مرکز کارآفرینی و هدایت شغلی دانشگاه علامه طباطبایی اهدا می‌شود. همچنین شرکت در این کارگاه به عنوان امتیاز جهت انتخاب کارآفرین برتر دانشگاه علامه‌طباطبایی محسوب می‌شود.

در فراخوان این مرکز آمده است که این وبینار در راستای سلسه کارگاه‌های آموزشی مدرسه کسب و کار و اشتغال دانشگاه علامه طباطبائی است و با ثبت نام در این دوره، مهارت‌آموزان به لیست اولیه شرکت کنندگان اضافه خواهند شد.

سرفصل های کارگاه اول، شامل تعریف استارتاپ و تفاوت آن با سایر انواع کسب و کارها، نحوه شکل‌گیری استارتاپ های معروف دنیا، فرایند ایده‌پردازی و شناخت نیازهای مشتری، مفهوم مدل کسب و کار و تفاوت آن با طرح کسب و کار، تحلیل بازار و رقبا، تعریف مدیریت محصول و فرایند توسعه محصول / خدمت جدید، توسعه محصول ناب، آشنایی با مفهوم Agile، آشنایی با مفهوم MVP و ساخت محصول / خدمت و معرفی شتاب دهنده مهارت‌های مرکز کارآفرینی و هدایت شغلی دانشگاه علامه طباطبایی است.

همچنین از جمله سرفصل‌های کارگاه دوم می توان به آشنایی با مفاهیم حقوقی راه اندازی کسب و کار (انواع شرکت ها قراردادهای مورد نیاز در فرایند راه اندازی استارت‌آپ‌ها)، اهمیت تیم‌سازی برای استارت‌آپ‌ها، راه‌های تامین سرمایه، مفاهیم اولیه ارزش‌گذاری، انواع روش‌های بازاریابی برای استارتاپ‌ها، آشنایی با مفاهیم Digital Marketing و SEO، نحوه ارائه به سرمایه‌گذار و معرفی شتاب‌دهنده مهارت‌های مرکز کارآفرینی و هدایت شغلی دانشگاه علامه طباطبیی اشاره کرد.

*س_برچسب‌ها_س*