یک‌شنبه 5 مرداد 1404

اعمال قانون بیش از 35 هزار وسیله نقلیه در تیرماه امسال

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
اعمال قانون بیش از 35 هزار وسیله نقلیه در تیرماه امسال

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ از اعمال قانون بیش از 35 هزار وسیله نقلیه در تیرماه امسال به دلیل تخلفات مرتبط با پلاک خبر داد.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ از اعمال قانون بیش از 35 هزار وسیله نقلیه در تیرماه امسال به دلیل تخلفات مرتبط با پلاک خبر داد.

سردار سید ابوالفضل موسوی پور رئیس پلیس راهور تهران بزرگ در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به آمار تخلفات پلاک اعلام کرد: در تیر ماه سال جاری، بیش از 35 هزار فقره اعمال قانون در خصوص تخلفات پلاک در سطح شهر تهران ثبت شده است. از این تعداد، حدود 27 هزار تخلف مربوط به نداشتن پلاک یا ناخوانا بودن پلاک و بیش از 8 هزار تخلف نیز به دلیل پوشش پلاک اعمال قانون شده‌اند.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ در ادامه افزود: بر اساس ماده 720 قانون مجازات اسلامی، هرکس در ارقام و مشخصات پلاک وسایل نقلیه موتوری زمینی، آبی یا کشاورزی تغییر دهد و یا پلاک وسیله نقلیه موتوری دیگری را به‌آن الصاق نماید یا برای آن پلاک تقلبی به کار ببرد یا چنین وسایلی را با علم به تغییر و یا تعویض پلاک تقلبی مورد استفاده قرار دهد و همچنین هر کس به‌نحوی از انحاء در شماره شاسی، موتور یا پلاک وسیله نقلیه موتوری و یا پلاک‌های موتور و شاسی که از طرف کارخانه سازنده حک یا نصب شده بدون‌تحصیل مجوز از راهنمایی و رانندگی تغییر دهد و آن را از صورت اصلی کارخانه خارج کند، به حبس از شش ماه تا یک سال محکوم خواهد شد.

سردار موسوی پور در پایان گفت: پلیس راهور تهران بزرگ با بهره‌گیری از سامانه‌های هوشمند و نظارت میدانی، تخلفات پلاک را به‌صورت مستمر رصد کرده و با متخلفان برخورد قانونی صورت می‌گردد. در کنار مجازات حبس، برای تخلفاتی مانند پوشاندن پلاک نیز جریمه نقدی تا 700 هزار تومان در نظر گرفته شده است.