اعمال محدودیتهای ترافیکی میهمانی 10 کیلومتری غدیر از ساعت14

سرهنگ محمد رازقی معاون عملیات ترافیک پلیس راهور پایتخت در گفتوگو با خبرنگار انتظامی خبرگزاری فارس در خصوص آخرین وضعیت اعمال محدودیتهای ترافیکی در میهمانی 10 کیلومتری غدیر اظهار داشت: مأموران پلیس راهنمایی و رانندگی پایتخت از ساعت 11 به صورت 100 درصدی در طول خیابان انقلاب تا آزادی مستقر بوده تا در ادامه از ساعت 12 محدودیت تردد در مسیر اصلی خیابان انقلاب از میدان امام حسین (ع) تا میدان آزادی ایجاد شود.
معاون عملیات ترافیک پلیس راهور پایتخت تصریح کرد: از ساعت 14 محدودیت کامل تردد هم در طول خیابان انقلاب و هم تقاطعهای متصل به معابر منتهی به امام حسین (ع) تا میدان آزادی برقرار شده و از تردد کلیه وسایل نقلیه اعم از خودرو و موتورسیکلت ممانعت بعمل میآید.
وی با بیان اینکه تردد در پلها و زیرگذرها برقرار است، خاطرنشان کرد: شهروندان میتوانند از مسیرهای جایگزین اعلام شده تردد کنند.
سرهنگ رازقی از شهروندان درخواست کرد که در خصوص محدودیتهای ترافیکی با مأموران پلیس راهور همکاری لازم را داشته باشند.
پایان پیام /
شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنیدامیرغدیر
پلیس راهور میهمانی 10 کیلومتری غدیر سرهنگ رازقی این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است