پنج‌شنبه 22 خرداد 1404

افزایش جانباختگان مصرف مشروبات الکلی در رشت

وب‌گاه فرارو مشاهده در مرجع
افزایش جانباختگان مصرف مشروبات الکلی در رشت

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از افزایش مراجعان و جانباختگان مصرف مشروبات الکلی در رشت خبر داد و گفت: شمار جانباختگان به 6 نفر رسید.

محمدتقی آشوبی صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران از افزایش شمار مراجعین به مراکز درمانی رشت در پی مصرف مشروبات الکلی خبر داد و اظهار کرد: تاکنون 27 بیمار با علائم ضعف، بی‌حالی و تاری دید، اضطراب و بی‌قراری مراجعه کرده‌اند.

به گزارش مهر، وی از افزایش جانباختگان ناشی از سرو مشروبات الکلی خبر داد و افزود: تاکنون 6 نفر از این بیماران جان خود را از دست داده‌اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه تیم ویژه درمان این بیماران در مراکز درمانی رشت حضور دارند، گفت: با تلاش‌های صورت گرفته تا کنون 6 بیمار با حال عمومی خوب، مرخص شده‌اند.

آشوبی با اشاره به مراجعه تدریجی بیماران مسموم شده با مصرف مشروبات الکلی در رشت، خاطرنشان کرد: چهار نفر از این بیماران شب گذشته به مراکز درمانی مرکز استان مراجعه کرده‌اند که یک تن از آنها پس از اقدامات درمانی، بهبود یافته و مرخص شد.

وی از بستری دو بیمار در بخش ICU، 7 نفر در بخش مسمومیت، 6 نفر انتقال به بخش داخلی خبر داد و گفت: چهار نفر از این بیماران بدحال و متصل به دستگاه کمک تنفسی هستند.

از میان اخبار

اعدام 2 سارق مسلح در ملاعام

جزییات مهم برای داوطلبان کنکور 1404