پنج‌شنبه 25 بهمن 1403

افزایش ظرفیت واحدهای تولیدی سبب اشتغال‌زایی و رونق اقتصادی می‌شود

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
افزایش ظرفیت واحدهای تولیدی سبب اشتغال‌زایی و رونق اقتصادی می‌شود

معاون اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: با افزایش ظرفیت واحدهای تولیدی می تواند رونق اقتصادی و اشتغال زایی در استان ایجاد کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح زاگرس عصر یک‌شنبه 4 اردیبهشت‌ماه معاون اقتصادی استاندار و همچنین مدیرکل صنعت و معدن از شرکت تولیدی بهنوش و همچنین سد شاه قاسم بازدید کردند.

معاون اقتصادی استاندار در حاشیه این بازدید گفت: یکی از برنامه ها برای اقتصاد استان فعال سازی واحدهای راکد یا افزایش واحدهای موجود است در این راستا کارخانه دوغ آبعلی یکی از کارخانه های است که قرار است با برند بهنوش فعالیت کند.

عسکری گفت: بهنوش یک برند کاملا شناخته شده است و در بازار از بازار یابی خوبی برخوردار است و هرچند دوغ آبعلی همچنین این ویژگی را دارد اما ازجنبه حقوقی دوغ آبعلی کنار رفته و در میدان از دوغ بهنوش یاد می شود.

وی با بیان اینکه در بازدید از این کارخانه مجوز بهنوش توسط صنعت صادر می شود، گفت: بدهی این مجموعه با همکاری مدیران آب تعیین و تکلیف شد و به مرحله قابل قبولی رسید.

این مسئول با بیان اینکه فضای اقتصاد ایران و استان نیازمند تقویت معیشت مردم است، در این راستا توجه به افزابیش ظرفیت کارخانه بهنوش با دو شیفت کاری جهت اشتغال و درآمد زایی مورد توجه است، گفت: در بازدید از سد شاه قاسم طبق مشاهدات و شاخص ها حدود 50 درصد آن آبگیری شده است و برای انتقال از سرگچینه به این سد برای تقویت میزان آب در سال های بعد از طریق سیلاب های زمستانه در دستور کار است تا آبی پایدار برای این سد مشاهده شود.

وی افزود: دشت وسیعی در زیردست این سد می توانند افزایش تولید و راندمان داشته باشند که در نهایت شاهد افزایش تولید گندم در زیر دست این سد خواهیم بود بنابراین در هر سالی که سد به نحو کاملی آب گیری شود درآمد کشاورزان پایین دست تا 50 حتی 100 درصد افزایش پیدا می کند.

عسکری به موضوعات گردشگری سد شاه قاسم اشاره داشت و ادامه داد: با رونق گردشگری در سد شاه قاسم توسعه اقتصادی در استان مشاهده خواهد شد و به طور خاص این دریاچه به عنوان یک منطقه گردشگر پذیر و اثر گذار عمل کند و سبب ورود گردشگران و افزایش مشاغل و رونق اقتصادی در استان می شود.

تصاویر تکمیلی:

انتهای پیام /

افزایش ظرفیت واحدهای تولیدی سبب اشتغال‌زایی و رونق اقتصادی می‌شود 2
افزایش ظرفیت واحدهای تولیدی سبب اشتغال‌زایی و رونق اقتصادی می‌شود 3
افزایش ظرفیت واحدهای تولیدی سبب اشتغال‌زایی و رونق اقتصادی می‌شود 4
افزایش ظرفیت واحدهای تولیدی سبب اشتغال‌زایی و رونق اقتصادی می‌شود 5
افزایش ظرفیت واحدهای تولیدی سبب اشتغال‌زایی و رونق اقتصادی می‌شود 6
افزایش ظرفیت واحدهای تولیدی سبب اشتغال‌زایی و رونق اقتصادی می‌شود 7