یک‌شنبه 12 مرداد 1404

افزایش قیمت نان درتهران با درنظر گرفتن شرایط اتحادیه نانوایان انجام شد

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
افزایش قیمت نان درتهران با درنظر گرفتن شرایط اتحادیه نانوایان انجام شد

تهران - معاون اقتصادی استاندار تهران، با بیان این که افزایش قیمت نان در تهران با در نظر گرفتن شرایط اتحادیه نانوایان انجام شده است، گفت: هیچ توجیهی برای قیمت های غیرمصوب وجود ندارد.

تهران - معاون اقتصادی استاندار تهران، با بیان این که افزایش قیمت نان در تهران با در نظر گرفتن شرایط اتحادیه نانوایان انجام شده است، گفت: هیچ توجیهی برای قیمت های غیرمصوب وجود ندارد.

به گزارش خبرنگار مهر، حشمت الله عسگری، بعد از ظهر یکشنبه در حاشیه کمیته انرژی استان تهران در جمع خبرنگاران با اشاره به افزایش قیمت نان گفت: افزایش هزینه‌های تولید باعث شد قیمت نان در تهران 52 درصد و در شهرستان‌های استان 42 درصد افزایش یابد.

وی تأکید کرد که این افزایش با در نظر گرفتن شرایط اتحادیه نانوایان انجام شده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران به اختلاف نظرهای چندماهه در مورد قیمت‌گذاری اشاره کرد و افزود: این وقفه باعث شد برخی نانوایی‌ها در شرق تهران قیمت‌های غیرمصوب را اعمال کنند، در حالی که هیچ توجیهی برای این کار وجود نداشت.

معاون استاندار از تشکیل کمیته ضربتی متشکل از سازمان تعزیرات و سازمان بازرسی خبر و هشدار داد: با نانوایان متخلف با حداکثر اختیارات قانونی از قبیل از پلمب واحدها تا جریمه 10 برابری و حتی ابطال پروانه برخورد خواهد شد.

وی درباره مکانیسم جدید کنترل قیمت‌ها توضیح داد: قیمت‌ها از پیش در دستگاه‌های فروش تعریف شده و نانوایان اجازه تغییر آن را ندارند. مردم می‌توانند قیمت را خودشان وارد دستگاه کنند.

در بخش دیگری از سخنانش، عسگری به وضعیت آرد اشاره کرد و گفت: با وجود برخی نگرانی‌ها در ماه‌های پایانی سال، خوشبختانه با واردات گندم و خرید از استان‌های با کیفیت، مشکل خاصی در کیفیت آرد استان تهران نداریم.

معاون اقتصادی استاندار تهران در پایان به پروژه‌های انرژی خورشیدی اشاره کرد و افزود: در استان تهران 9000 مگاوات پروانه صادر شده که از این مقدار، 1087 مگاوات در حال اجراست و 127 پروژه فعال داریم.