سه‌شنبه 23 بهمن 1403

افزایش موارد کرونا در همه شهرستان‌های خراسان جنوبی وجود دارد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
افزایش موارد کرونا در همه شهرستان‌های خراسان جنوبی وجود دارد

بیرجند - ایرنا - رییس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: همه شهرستان‌های استان خراسان جنوبی روند افزایش موارد مثبت کرونا را دارند که برخی با سرعت کمتر و برخی شهرستان‌ها با سرعت بیشتر است.

محمد دهقانی فیروزآبادی شامگاه شنبه درباره آخرین وضعیت بیماری کووید 19 در استان خراسان جنوبی اظهار داشت: عدم اطلاع رسانی آمار مبتلایان به تفکیک شهرستان‌ها نباید به این معنا باشد که مردم فکر کنند اتفاقی نمی‌افتد.

وی افزود: هیچ نقطه پاکی در استان نداریم و تمامی نقاط کشور مانند بسیاری از نقاط دنیا آلوده به ویروس کرونا است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: متاسفانه گزارش‌هایی که از سطح کشور آمده بخصوص در شهرهای بزرگ خبرهای خوبی نیست و ازدحام خودروها در خیابان‌ها و تردد مردم را نشان می‌دهد که در استان ما هم تا حدودی و نه به اندازه استان‌های بزرگ شاهد این قضیه هستیم.

وی تصریح کرد: حتما پیامدهای این رفتارها را بعد از یک هفته تا 10 روز خواهیم دید و اگر تداوم داشته باشد مشکلات جدی را ایجاد خواهد کرد و مجدد روند صعودی ما شروع خواهد شد.

دهقانی فیروزآبادی گفت: همانطور که استاندار محترم هم امروز گفتند ما روز «برات» را در پیش داریم و به صورت جدی از مردم خواهش می‌کنیم رعایت کنند، به آرامستان‌ها مراجعه نکنند و از راه دور نیت و نذر خود را ادا کنند.

وی بیان کرد: بسیاری از مسائل عبادی و اجتماعی ما تحت تاثیر قرار گرفته و نمازجمعه چند هفته تعطیل است لذا بحث روز برات هم اگرچه در اعتقادات مردم به ویژه مردم خراسان جایگاه ویژه‌ای دارد ولی همه قبول دارند سلامتی خودشان، بزرگترها و اعضای خانواده و مردم اولویت دارد و باید رعایت کنند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند همچنین گفت: تا امروز 215 هزار و 188 خانوار در استان خراسان جنوبی غربالگری شدند که معادل 89.6 درصد خانوارهای استان است.

وی افزود: همچنین در غربالگری فردی 699 هزار و 306 نفر معادل 83.4 درصد جمعیت کل استان مورد غربال قرار گرفتند.

دهقانی فیروزآبادی اظهار داشت: 77 هزار و 796 نفر نیز با مراجعه به سامانه خوداظهاری salamat.gov.ir اطلاعات خود را ثبت کرده‌اند.

وی گفت: از مجموع غربالگری‌هایی که تاکنون انجام شده، 170 بیمار برای بررسی بیشتر به بیمارستان ارجاع شدند و برای 9 نفر درمان دارویی شروع شده است.

وی درباره اقدامات صورت گرفته برای پیشگیری از شیوع کرونا در روستاها گفت: در روستاها نظارت بیشتری داریم برای اینکه بهورزها در آنجا به صورت فعالانه موظف هستند وضعیت جمعیت زیرپوشش خود را رصد کنند و اگر کسی مشکلی داشته باشد باید اطلاع دهند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: افراد روستا هم می‌توانند به راحتی به خانه بهداشت و بهورز مربوطه مراجعه کنند و اگر سوال و مشکل داشته باشند آنها موظف به پیگیری هستند.

استان مرزی خراسان جنوبی به مرکزیت بیرجند 11 شهرستان دارد.

*س_برچسب‌ها_س* *س_پرونده خبری_س*