چهارشنبه 8 اسفند 1403

افزایش 100 میلیون یورویی بودجه صندوق ضمانت صادرات

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
افزایش 100 میلیون یورویی بودجه صندوق ضمانت صادرات

بهرامی از افزایش 100 میلیون یورویی بودجه صندوق ضمانت صادرات در لایحه بودجه 99 خبر داد.

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، افروز بهرامی رئیس صندوق ضمانت صادرات با اشاره به لایحه بودجه 99 کشور گفت: خوشبختانه توانستیم در لایحه بودجه‌ای که به مجلس ارائه شد، از محل درآمد‌های سال 99 صندوق توسعه ملی 100 میلیون یورو افزایش سرمایه داشته باشیم که امیدواریم بتوانیم این رقم را بیشتر کنیم.

وی ادامه داد: بر اساس استاندارد‌های دنیا حداقل یک درصد میزان صادرات باید میزان سرمایه صندوق‌های ضمانت صادرات باشد؛ بنابراین تنها با احتساب صادرات غیر نفتی، سرمایه صندوق ضمانت صادرات ایران باید 500 میلیون یورو باشد.

بیشتربخوانید: پرداخت 87 درصد مطالبات چای کاران / 29 هزار تن چای وارد شده است 

بهرامی میزان سرمایه کنونی صندوق را 100 میلیون دلار اعلام کرد و افزود: حتی با افزایش 100 میلیون یورویی سرمایه باز هم به استاندارد دنیا نمی‌رسد.

وی با اشاره به وضعیت کشور‌های دیگر گفت: سرمایه صندوق ضمانت صادرات عربستان چهار میلیارد دلار و برای ترکیه دو میلیارد دلار است که همچنان فاصله معناداری از آن‌ها داریم.

رییس صندوق ضمانت صادرات معتقد است در شرایط فعلی اقتصادی کشور که منابع مالی زیادی در اختیار دولت نیست، همین رقم هم بهتر از هیچ است.

بهرامی اظهار کرد: اگرچه اکنون در صندوق کفایت سرمایه نداریم و بر اساس استاندارد باید 10 برابر میزان فعلی پوشش ریسک بدهیم، اما کار را متوقف نکرده‌ایم و همچنان به صادرکنندگان خدمات ارائه می‌دهیم.

انتهای پیام /