یک‌شنبه 14 بهمن 1403

افزایش 8 درصدی صلح و سازش در شوراهای حل اختلاف

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
افزایش 8 درصدی صلح و سازش در شوراهای حل اختلاف

رییس مرکز توسعه شوراهای حل اختلاف کشور از افزایش 8 درصدی میزان صلح و سازش در شوراهای حل اختلاف در سال جاری نسبت به سال گذشته خبر داد.

حجت الاسلام هادی صادقی یکشنبه سوم بهمن ماه در حاشیه برگزاری همایش صبر، تجلیل از فعالان و منتخبین شوراهای حل اختلاف و نیکوکاران عرصه صلح و سازش در اراک در گفت‌وگو با خبرنگاران با اشاره به عضویت 32 هزار عضو شورای حل اختلاف در حدود هفت هزار شعبه سراسر کشور اظهار کرد: از این تعداد 23 هزار نفر در شعب شهری و 9 هزار نفر در شعب روستایی فعالیت دارند، شامل اعضاء، کارکنان دفاتر، ستادی و شعب اجرای احکام هستند و در بخش‌های مختلف فعالیت می‌کنند.

وی بیان کرد: شوراهای حل اختلاف در سراسر کشور طی سال گذشته به چهار میلیون و 400 هزار پرونده رسیدگی کردند و در سال‌جاری پیش بینی می‌شود که این میزان به پنج میلیون پرونده افزایش یابد و حدود 46 درصد پرونده‌های ورودی به دستگاه قضائی در شوراهای حل اختلاف رسیدگی و حل و فصل می‌شود.

صادقی با اشاره به اینکه حدود 32 درصد پرونده‌های وارده به شورای حل اختلاف در سال گذشته به سازش ختم شده است، افزود: خوشبختانه با تلاش‌های صورت گرفته امسال میزان پرونده‌هایی که ختم به صلح و سازش شده به مرز 40 درصد رسیده است که رشد حدود هشت درصدی داشته و امیدواریم این روند همچنان پیدا کند و به افزون بر 40 درصد برسد.

وی تصریح کرد: افزایش میزان سازش پرونده های مطرح شده در شوراهای حل اختلاف تا 50 درصد برای سال آینده هدفگذاری شده است و امیدواریم بتوانیم با کمک همکاران و ظرفیت مردمی این هدف محقق شود و یکی از این ظرفیت ها ستادهای صبر و صلح یاران در سراسر کشور است و همه مردمی که نیات خیرخواهانه دارند می توانند در قالب همکاری با ستاد صبر میزان صلح و سازش را در جامعه افزایش دهند.

صادقی افزود: ستادهای صبر در هر استانی زیر نظر رئیس کل دادگستری و با تصدی‌گری معاونت توسعه حل اختلاف استان تشکیل و افرادی که واجد صلاحیت لازم باشندپس از بررسی های لازم عضو ستاد صبر شده و از ظرفیت خیرخواهانه مردمی آنان با صدور حکم برای سازش در اختلافات بهره برداری می‌شود و برای برقراری صلح و سازش در بین مردم فعالیت خواهند کرد.

انتهای پیام