پنج‌شنبه 26 شهریور 1405

اقتصادی

اقتصادی

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: سرمربی پرتغالی تیم فوتبال سپاهان درخواست جدایی از این تیم را مطرح کرد.

وب‌گاه مشرق نیوز

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: محسن هاشمی در مناظره با علی خضریان به محمد فاضلی کنایه زد.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: به گفته وزارت امور خارجه روسیه، این کشور در پاسخ به بسته تحریمی جدید اتحادیه اروپا علیه مسکو، به فهرست ممنوعیت سفر علیه مقامات اتحادیه اروپا اضافه می‌کند.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: رئیس کمیسیون تخصصی اتاق اصناف ایران اعلام کرد که کد آیسیک فروش طلای مستعمل از سامانه نوین اصناف و ممنوعیت فروش آن در طلافروشی‌ها حذف شد.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

خبرگزاری دانشجو

گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، حنانه فقیه‌منزه: یکی از شاخص‌های مهمی که می‌توان به واسطه آن میزان ارتباط با کشور‌های دنیا را سنجید، نرخ میزان سرمایه‌گذاری خارجی است. بررسی آمار سرمایه‌گذاری خارجی در دولت‌های یازدهم و دوازدهم نشان می‌دهد که این شاخص مهم برخلاف وعده گشوده شدن در‌های ایران به سوی سرمایه‌گذاران خارجی، محقق نشده و حتی در دوران کوتاه رفع تحریم‌ها نیز سرمایه‌گذاران سرمایه خود...

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: به دنبال تشدید فعالیت سامانه بارشی، سازمان هواشناسی کشور هشدار هواشناسی کشاورزی سطح نارنجی صادر کرد.

وب‌گاه خبر آنلاین

آخرین اخبار و جزئیات در خصوص افزایش حقوق بازنشستگان، بازنشستگان و جزئیات تدوین و اجرای آیین‌نامه همسان‌سازی و متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد.

خبرگزاری تسنیم

فایننشال تایمز به نقل از منابع آگاه اعلام کرد مدیرعامل شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) که متعلق به ایلان ماسک، میلیاردر آمریکایی است، رئیس بخش عملیات تجاری و ارتباطات این شرکت را برکنار کرده است.

خبرگزاری تسنیم

کتاب خودکفایی (نان) گندم در دولت سیزدهم، از سری کتابهای یادواره رئیس جمهور شهید و با محتوای هدفگذاری خودکفایی در تولید گندم توسط اداره کل پژوهش و اسناد ریاست جمهوری و وزارت جهاد کشاورزی تدوین و منتشر شده است.

خبرگزاری تسنیم

معاون صدراعظم آلمان طی اظهاراتی تأکید کرد که روابط قوی بین مسکو و پکن منجر به بدتر شدن روابط تجاری کشورهای عضو اتحادیه اروپا با چین شده است.

خبرگزاری تسنیم

شورای اروپا روز دوشنبه در یک بیانیه مطبوعاتی اعلام کرد که چهاردهمین بسته تحریم‌های اقتصادی خود را علیه روسیه تصویب کرده است.