اقتصادی
اقتصادی
اقتصادنیوز: مسعود پزشکیان تاکید کرد: امروز در مناظره چهار نفر در مقابل من قرار گرفته اند.
اقتصادنیوز: محمدباقر قالیباف در چهارمین مناظره انتخاباتی، دلخوریاش را از حضور نیافتن در جلسات هیأت دولت یازدهم و دوازدهم تکرار کرد.
اقتصاد نیوز: اسامی مشاوران نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری در مناظره چهارم منتشر شد.
اقتصادنیوز: علیرضا زاکانی گفت: کسی جلوی برجام را نگرفته؛ ما اتفاقا دنبال اجرای برجام هستیم چون ما سهم خود را انجام داده ایم ولی آنها انجام نمی دهند.
اقتصاد نیوز: بیژن زنگنه به ادعاهای تند جلیلی و زاکانی درباره موضوع کرسنت پاسخ داد.
اقتصانیوز: مصطفی پورمحمدی گفت: من از برجام دفاع می کنم؟ من همان موقع نسبت به برجام حرف داشتم. قطعنامه ها ملت را بیچاره کرده، شما که مسئول بودید چرا جلوی قطعنامه ها رانتوانستید بگیرید؟
اقتصادنیوز: نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: ما الان مرد هستیم و از دولت محدودی که در اختیارمان بود دفاع کنیم، عزیزان هم مرد باشند و از عملکرد دولت هایی که در آن بودند دفاع کنند.
اقتصادنیوز: مسعود پزشکیان گفت: همین الان در دنیا، می گوییم در گاز و نفت اول هستیم اما در زمستان گاز نداریم و در تابستان برق شان را قطع می کنیم.
اقتصادنیوز: محمدباقر قالیباف نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در چهارمین مناظره انتخاباتی سخنانی را مطرح کرد.
اقتصادنیوز: نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: درباره کرسنت موضع آقای پورمحمدی عجیب بود و در دوره آقای خاتمی بزرگترین خیانت های نفتی به کشور شد.
اقتصادنیوز: مصطفی پورمحمدی در پاسخ به سعید جلیلی در خصوص برنامههای جلیلی برای ریاستجمهوری گفت: ما هفده هجده سال برای دولت زنبیل نگذاشته ایم.
بیژن زنگنه وزیر پیشین نفت در واکنش به سخنان جلیلی و زاکانی گفت: سه سال است آمادگی برای مناظره را اعلام کردم. خسارتی که به کشور زدید جبران ناپذیر است.
اقتصادنیوز: نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: اینجا جای بزن و در رو نیست و این مسایل جای جدی بحث دارد و کلیات را هم گفتند درست نیست.
اقتصادنیوز: امیرحسین قاضی زاده هاشمی گفت:
اقتصادنیوز: نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: آقای جلیلی گفتند برجام را نپذیریم اما نگفتند جایگزین آن چیست؟ یک عده خیال می کنند که عقل کل هستند.