اقتصادی
اقتصادی
اسامی افسردهترین کشورهای جهان در سال 2024 در اینفوگرافیک زیر قابل مشاهده است.
روزنامه عبری زبان معاریو بیان کرد که با ورود به ماه ششم جنگ، ظاهراً ارتش رژیم صهیونیستی در جنوب و حتی شمال سردرگم شده است.
شروین حاجی پور تصویری متفاوت از خودش در کنار هومن سیدی منتشر کرد.
منوچهر والی زاده از بخش مراقبتهای ویژه به بخش عمومی منتقل شده است و امیدواریم چند روز دیگر مرخص شود.
دستخط رهبر انقلاب بر لوح تصویرسازی شهدای مدافع حرم استان خوزستان منتشر شد.
توهین کنندگان به پیامبر در پاکستان به اعدام و حبس ابد محکوم شدند.
«یوآو گالانت»، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی دانشآموزان اسراییلی را تشویق به حمل سلاح کرد.
مدودف خاطر نشان کرد که هر چند روزولت مردی فلج و معلول سوار بر ویلچر بود «آمریکا را از رکود خارج کرد» اما جو بایدن «مردی دیوانه و مبتلا به کند ذهنی است که تمام فکرش صرف این است که بشریت را به جهنم بکشاند.»
اقتصادنیوز: مقاومت اسلامی عراق جمعه شب از حمله پهپادی علیه پایگاه نظامیان اسرائیلی در جولان اشغالی سوریه خبر داد.
به گفته مسئولان، والدین نوزادان متولد سال 1401 برای اختصاص 1.5 میلیون تومان سهام حداکثر تا پایان اسفندماه امسال فرصت ثبتنام در پنجره ملی خدمات دولت الکترونیک را دارند.
بازار خودرو در طول یک هفته گذشته افزایش 2 تا 30 میلیون تومانی قیمتها را تجربه کرد.
تهران - ایرنا - بر اساس گزارش شرکت سایپا به سازمان بورس، محصولات سواری تولیدی این شرکت در 11 ماه نخست امسال 6 درصد کم شده است.
اقتصادنیوز: مسئول برگزاری رویدادهای سازمان لیگ فوتبال کشور در خصوص تعویق دیدار استقلال و پرسپولیس در هفته بیستم گفت: تکلیف دربی 103 پایتخت 24 ساعت آینده مشخص خواهد شد.
اقتصادنیوز: جنگ غزه به برنامههای ایالات متحده برای تغییر وضعیت موجود خاورمیانه و همچنین اجرای طرح کریدور ضربه زده است. تیرگی روابط عربستان و اسرائیل به منافع استراتژیک دهلی نو نیز آسیب وارد کرده است. با این حال، هند در موقعیتی قرار دارد که می تواند روابط خود را با کشورهای خلیج فارس تقویت کند.
اقتصادنیوز: هر دو خلبان یک پرواز از اندونزی لحظاتی پس از برخاستن از فرودگاه با فاصله کمی از هم به خواب رفتند.