اقتصاد مقاومتی
اقتصاد مقاومتی
قم - ایرنا - دیپلماسی اقتصادی ما باید در تعامل با کشورهای همسایه، کشورهای اسلامی و کشورهای جبهه مقاومت فعال شود. ما تنها زمانی می توانیم در تعامل با کشور های غربی برنده باشیم که آنها در ما قدرت، قوت، عزم و أراده را عیان ببینند.
تهران - ایرنا - معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور گفت: طی سال 1400 با موافقت وزیر کشور مجوز تاسیس 486 دهیاری جدید مطابق ضوابط تعیین شده صادر و ابلاغ شد.
شهید صدر از لحاظ مایه فکری، از تفکر عمیق شهید مطهری و از لحاظ تشکیلاتی، از بعد تشکیلاتی شهید بهشتی برخوردار بود و از بعد مرجعیت، مرجعیتش در تراز مرجعیت امام و آیتالله خوئی بود.
سخنگوی گمرک گفت: در سال 1400 بیش از 13 میلیون و 127 هزار تن کالا به ارزش پنج میلیارد و 643 میلیون دلار بین ایران و اعضای اتحادیه اقتصادی - گمرکی اوراسیا تبادل شد که رشد 51 درصدی در وزن و 66 درصدی در ارزش را به همراه داشته است.
تهران - ایرنا - عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: شهید صدر از لحاظ تفکر عمیق مانند شهید مطهری و از لحاظ تشکیلاتی و سازماندهی از تفکر شهید بهشتی برخوردار بود و از بعد مرجعیت نیز مرجعیتش در تراز مرجعیت امام خمینی بود.
رییس جهاددانشگاهی استان کردستان، با اشاره به اینکه یکی از اهداف جهاددانشگاهی استان تلاش برای تشکیل و رشد شرکت های دانش بنیان است، گفت: ماموریت جهاددانشگاهی حمایت از شرکت های دانش بنیان است و بر همین اساس باید شرایطی را فراهم آوریم تا زمینه مناسب برای فعالیت جوانان به خصوص افراد صاحب ایده ایجاد شود.
تولید دانشبنیان و علممحور، فضای نوینی است که در صورت تحقق و پیاده سازی عملاً یک میانبر بسیار مهم و مستحکم برای ارتقای سطح تولید و تحول اقتصادی کشور تلقی خواهد شد.
حمیدرضا پیلهور گفت: در سال جدید حرکت اصلی برنامهریزان استانی باید در مسیر دانشبنیان کردن تولید و کمک به توسعه کمی و کیفی شرکتهای دانشبنیان باشد.
یک عضو حزب کارگزاران در اشاره به لوازم تحقق اهداف شعار امسال (تولید؛ دانشبنیان، اشتغالآفرین) از این گفته است که باید FATF را امضا و هتل ها را برای ورود هیئت های خارجی آماده کنیم!
احداث پتروشیمی در نزدیکی تالاب بین المللی میانکاله موافقان و مخالفانی دارد.
البرز - رئیس جمهور گفت: مدیرانی که از گذشته سرکار هستند در صورتی که ناکارآمدند باید هرچه سریعتر برکنار شوند.
کارشناسان خبره هرمزگانی بر لزوم راه اندازی و حمایت از کارگاه های اقتصادی کوچک زود بازده توسط دولت تاکید و استفاده از ظرفیت دانشگاه ها در جهت تولید دانش بنیان را امری حیاتی دانستند.
استرداد اموال تاریخی ایران از فرانسه، افزایش 82 درصدی منابع وزارت میراثفرهنگی، نشست وزیر با مدیران بانک ها، ثبت ملی چادر سفید ورزنه خبرهای میراث فرهنگی و گردشگری در این هفته بود.
نامگذاری سال 1401 به نام سال "تولید؛ دانش بنیان و اشتغال آفرین" از جانب رهبر انقلاب، مسیر و نقشه راه اقتصاد کشور را در سال نخست قرن جدید مشخص و ترسیم کرد.
قم ایرنا دستیابی به توسعه و پیشرفت پایدار بر اساس توان اکولوژیکی و آمایش سرزمینی کشورمان، مساله بسیار مهم و استراتژیکی است که در پرتو شعار حکیمانه رهبر معظم انقلاب در رابطه با تولید دانش بنیان، به طور حتم در دسترس بوده و این امر می تواند گام بلندی برای حفاظت از طبیعت و محیط زیست ایران باشد.
تهران - ایرنا - یک کارشناس مسایل اقتصادی با اشاره به شعار سال که «تولید، دانشبنیان و اشتغالآفرین» است، گفت: مقام معظم رهبری در یک دهه گذشته بیشترین تاکید را روی بحث تولید داخلی و اقتصاد مقاومتی داشتند و بار دیگر توجه به «تولید» را به عنوان شاه کلید حل مسایل اقتصادی کشور مورد تاکید قرار دادند.