یک‌شنبه 2 آذر 1404

اقتصادی وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادی وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: یک نظرسنجی جدید نشان‌داد که اکثر آمریکایی‌ها معتقدند کشورشان در مسیر اشتباه حرکت می‌کند؛ دیدگاهی که ناشی از نارضایتی گسترده از عملکرد دولت «دونالد ترامپ» در زمینه اقتصاد، مهاجرت، روابط نژادی و جایگاه جهانی ایالات متحده است.

اقتصادنیوز: رئیس جمهور بر تلاش دولت برای تدوین و ارائه لایحه بودجه سال آینده بدون کسری تأکید کرد و گفت: همه وزارتخانه‌ها موظفند با اجرای انضباط مالی و کاهش هزینه‌ها، زمینه تحقق این هدف را فراهم کنند.

اقتصادنیوز: بازار طلا و سکه امروز با آغاز در فضای آرام اما نزولی کار خود را شروع کرد؛ هم‌زمان با کاهش قیمت جهانی اونس و عقب‌نشینی دلار در بازار داخلی، قیمت طلای آبشده دوباره به کانال 46 میلیون تومان برگشت و طلای 18 عیار تا حوالی 10 میلیون و 700 هزار تومان کاهش یافت. سکه در تمام قطعات به‌جز سکه گرمی افت 100 تا 600 هزار تومانی را تجربه کرد و دلار آزاد در کانال 107 هزار تومان تثبیت شد.

اقتصادنیوز: قیمت نفت خام امروز برای دومین روز متوالی افزایش یافت و حدود 2 درصد رشد کرد. تحلیلگران دلیل این افزایش امیدواری به پیشرفت در توافق تجاری بین آمریکا با چین و هند می‌دانند.

اقتصادنیوز: عراقچی تأکید کرد: شوخی نمی‌کنم وقتی می‌گویم دیپلماسی زعفرانی؛ واقعاً باید دیپلماسی مشخصی طراحی شود تا بدانیم چگونه زعفران ایران را به جهان عرضه کنیم، چگونه از خام‌فروشی جلوگیری کرده و به صادرات محصولات فرآوری‌شده بپردازیم.

اقتصادنیوز: مدیر کل آژانس بین‌المللی اتمی اذعان داشت که دانش هسته‌ای ایران کماکان پابرجاست و باید مسیر دیپلماسی با تهران حفظ شود.

اقتصادنیوز: طی بازدید رئیس‌جمهور هند دروپادی مورمو از ایالت کرالا، حادثه‌ای غیرمنتظره برای بالگرد حامل رئیس‌جمهور رخ داد که بالگرد را زمین‌گیر کرد.

اقتصادنیوز: با نزدیک شدن به سال 2025، نوشته‌های نوستراداموس همچنان علاقه‌مندان را مجذوب و در عین حال نگران می‌کند.

اقتصادنیوز: آیت الله مسعودی خمینی با اشاره به جنگ 12 روزه می گوید: «به نظر من، آن جنگ 12 روزه چنان عالی و جالب بود که آثارش تا مدت‌ها باقی خواهد ماند و کسی نمی‌تواند آن را نادیده بگیرد. جنگ 12 روزه جنگی بوده خداوند متعال می خواست ایران را پیروز کند.»

اقتصادنیوز: بازار ارز امروز با چهره‌ای آرام‌تر و متعادل‌تر از روزهای گذشته به کار خود ادامه داد. کاهش هیجانات، نوسان محدود دلار در کانال 107 هزار تومان و ثبات نسبی درهم در محدوده 29 هزار تومان، نشانه‌ای از ورود بازار به فاز استراحت و انتظار است. معامله‌گران از نبود محرک تازه سخن می‌گویند و تحلیلگران معتقدند تا زمان ورود سیگنال سیاسی یا ارزی جدید، نرخ‌ها در همین سطوح حمایتی و مقاومتی...

اقتصادنیوز: وزیر میراث‌فرهنگی گفت: در بخش سوم نیز با برخی بانک‌ها مذاکراتی صورت گرفته تا تسهیلات کم‌بهره برای گردشگران اختصاص یابد و مسیر سفر برای اقشار مختلف جامعه تسهیل شود.

اقتصادنیوز: افزایش خریدوفروش طلای آب‌شده در بین مردم، واحدهای صنفی تولید مصنوعات طلا را با مشکلاتی روبه‌رو کرده؛ کارشناسان معتقدند ورود مردم عادی به بازار طلای آب‌شده می‌تواند سرمایه‌های آنها را با خطر مواجه کند.

اقتصادنیوز: قیمت طلا امروز با کاهش 1.43 درصدی، از 4,117 (چهار هزار و یکصد و هفده) دلار به 4,059 (چهار هزار و پنجاه و نه) دلار رسید.

اقتصادنیوز: اگر سرعت گوشی اندرویدی شما آنقدر پایین آمده که وسوسه می‌شوید آن را تعویض کنید، توصیه می‌شود از صرف پول برای خرید یک مدل جدید خودداری کنید.

اقتصادنیوز: سؤال مشخص و واضح این است که آیا شما، یا فرزندان شما صاحب یا سهامدار یا مدیران شرکت حمل و نقل دریایی و کشتیرانی هستید یا خیر؟ اگه بله، چگونه این همه کشتی را به دست آورده اید؟

اقتصادنیوز: وزیر راه وشهرسازی در واکنش به حاشیه‌های مطرح شده درباره اتفاقات فرودگاه اردبیل، گفت: تیم بازرسی فرودگاه اردبیل از تشریفات مقامات ناآگاه بودند لذا ناآگاهی تیم بازرسی از تشریفات مقامات دولتی باعث معطلی شد و ما تصمیم گرفتیم زمینی از اردبیل بازگردیم.