چهارشنبه 14 آبان 1404

اسرائیل هزینه جنگ غزه را فاش کرد

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
اسرائیل هزینه جنگ غزه را فاش کرد

اقتصادنیوز: وزیر دارایی رژیم صهیونیستی پیش‌بینی کرد که کسری بودجه این رژیم تا پایان سال جاری میلادی به 4.5 درصد رسیده و در سال 2026 به 3.2 درصد کاهش یابد.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، «بتسلئیل اسموتریچ» وزیر دارایی رژیم صهیونیستی در کنفرانسی برای تنظیم بودجه سال 2026 که اساسا بر محور دفاعی متمرکز بود، اظهار کرد: با اینکه جنگ 250 میلیارد شکِل هزینه روی دست ما گذاشته اما از نخست‌وزیر (بنیامین نتانیاهو) خواستم جنگ را تا زمانی که لازم است، ادامه دهد چراکه من مسؤول اقتصاد هستم.

اسموتریچ گفت: بودجه دفاعی سال 2026 حدود 80 تا 90 میلیارد شکِل (معادل 21 تا 24 میلیارد دلار) بوده و این بودجه پایه است.

وزیر دارایی رژیم صهیونیستی در ادامه نیز پیش‌بینی کرد که کسری بودجه این رژیم تا پایان سال جاری میلادی به 4.5 درصد رسیده و در سال 2026 به 3.2 درصد کاهش یابد و این میزان کسری را «خوب و قابل قبول» توصیف کرد.

او ضمن انتقاد شدید از سودهای هنگفت بانک‌ها، گفت که تصمیم دارد مالیات جدیدی را بر بانک‌ها اعمال کند اما جزئیات آن را افشا نکرد.

به گزارش خبرگزاری «سما» فلسطین، اسموتریچ در ادامه نیز اعلام کرد که کابینه رژیم صهیونیستی قصد دارد چهار بازیگر جدید را با هدف افزایش رقابت با بانک‌های بزرگ، وارد بازار مالی کند.

وزیر دارایی رژیم صهیونیستی با اشاره به اینکه در حال انجام مذاکراتی با بانک این رژیم درباره سودهای هنگفت بانک‌ها است، تاکید کرد: بانک‌ها به سود بی‌سابقه‌ای بازگشتند و باید نرخ بهره را برای مشتریان خود کاهش دهند.

او درباره جدول زمانی تصویب بودجه نیز گفت: وزارت دارایی در حال برنامه‌ریزی برای ارائه جدول زمانی تصویب بودجه به کابینه طی یک ماه آتی است تا موافقت آن را به دست آورده و در ادامه قرائت اول آن در کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) در ژانویه 2026 و سپس قرائت‌های دوم و سوم آن در مارس همان سال انجام شود.

همچنین بخوانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید