یک‌شنبه 2 آذر 1404

اقتصادی وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادی وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: سفر مستقیم داماد ترامپ و استیو ویتکا از اراضی اشغالی به عربستان سعودی یک اقدام غیر عادی به شمار می‌رود.

اقتصادنیوز: قیمت طلای 18 عیار افزایش یافت و قیمت سکه امامی با کاهش 0.18 درصدی، از 113,200,000 (یکصد و سیزده میلیون و دویست هزار) تومان به 113,000,000 (یکصد و سیزده میلیون) تومان رسید.

اقتصادنیوز: یک فعال حوزه کارگری با اشاره به عدد اعلام شده از سوی دولت به عنوان خط فقر می گوید: آیا در این عدد، صرفا «قوت لایموت» یعنی حداقل خوراک برای زنده ماندن لحاظ شده؟ یا سایر مؤلفه‌های اساسی زندگی مانند مسکن، خوراک مناسب، دارو و درمان، آموزش فرزندان و حتی آموزش خود نیروی کار، اینترنت و دسترسی به فضای مجازی (که امروز بخش جدایی‌ناپذیر از آموزش و کار شده)، حمل‌ونقل و ایاب و ذهاب نیز...

اقتصادنیوز: بیت کوین امروز با کاهش 3.53 درصدی، از 111,929 (یکصد و یازده هزار و نهصد و بیست و نه) دلار به 108,103 (یکصد و هشت هزار و یکصد و سه) دلار رسید.

کارگزاری مفید در سومین همایش برترین‌های بورس کالای ایران، تندیس برتر بخش «پیشگامان نهادهای مالی» را دریافت کرد.

اقتصادنیوز: قیمت سکه امامی با کاهش 0.18 درصدی، از 113,200,000 (یکصد و سیزده میلیون و دویست هزار) تومان به 113,000,000 (یکصد و سیزده میلیون) تومان رسید.

اقتصادنیوز: قیمت دلار با کاهش 0.08 درصدی، از 72,456 (هفتاد و دو هزار و چهارصد و پنجاه و شش) تومان به 72,396 (هفتاد و دو هزار و سیصد و نود و شش) تومان رسید.

اقتصادنیوز: قیمت طلای 18 عیار با افزایش 0.74 درصدی، از 10,637,148 (ده میلیون و ششصد و سی و هفت هزار و یکصد و چهل و هشت) تومان به 10,716,561 (ده میلیون و هفتصد و شانزده هزار و پانصد و شصت و یک) تومان رسید.

اقتصادنیوز: لیست کنسرت هایی که در نخستین هفته آبان ماه در تهران برگزار می شود را مشاهده می کنید.

اقتصادنیوز: بر اساس محاسبات دولت، کل محدوده‌های شهری در کشور حدود 1.4 میلیون هکتار و کل محدوده‌های روستایی حدود 2 میلیون هکتار است.

اقتصادنیوز: گوشت منجمد مخلوط گوساله برزیلی با سقف قیمت فروش برای واردکنندگان درب سردخانه 610 هزار تومان است.

اقتصادنیوز: امروز قیمت دلار با کاهش 0.09 درصدی، از 72,456 (هفتاد و دو هزار و چهارصد و پنجاه و شش) تومان به 72,396 (هفتاد و دو هزار و سیصد و نود و شش) تومان رسید.

بازدهی صندوق درآمد‌ثابت «افران» برای سومین‌بار در سال 1404 افزایش یافت و به 36.2 درصد رسید.

اقتصادنیوز: ترامپ با تکرار ادعاهای خود درباره پایان دادن به چندین جنگ در سراسر جهان گفت که نه واشنگتن و نه لینکلن به «هشت جنگ» پایان نداده‌اند.

اقتصادنیوز: نمیانده مجلس گفت: با حذف یارانه 8 و 9 و 10 هیچ مشکلی پیش نمی‌آید. دولت چهاردهم نیز مطابق قانون یارانه این سه دهک را قطع کرده است.

اقتصادنیوز: پس از صعود طلا به قله تاریخی 4,380 دلاری، موجی از فروش سود و نشانه‌های کاهش تنش تجاری میان واشنگتن و پکن، بازار فلز زرد را وارد فاز اصلاحی کرد. بهای طلا در معاملات چهارشنبه بیش از 5 درصد افت را تجربه کرد؛ شدیدترین سقوط از سال 2020، در حالی‌که نگاه سرمایه‌گذاران اکنون به داده‌های تورمی و تصمیم بعدی فدرال رزرو دوخته شده است.