چهارشنبه 1 مرداد 1404

اقدامات آموزش و پرورش در ایام جنگ 12 روزه

وب‌گاه مشرق نیوز مشاهده در مرجع
اقدامات آموزش و پرورش در ایام جنگ 12 روزه

وزیر آموزش و پرورش به دستاوردهای علمی دانش آموزان کشورمان در رویدادهای بین‌المللی حتی در روزهای جنگ 12 روزه اشاره کرد و گفت: تیم دانش آموزی کشورمان برای شرکت در المپیاد فیزیک، راهی کشور فرانسه شد.

به گزارش مشرق، علیرضا کاظمی در نشست شورای عالی آموزش و پرورش ضمن تبریک و تسلیت شهادت سرداران و فرماندهان کشور در جنگ 12 روزه با رژیم صهیونیستی، گفت: انشاءالله به برکت خون شهدا زمینه اضمحلال رژیم غاصب فراهم خواهد شد.

وی با اشاره به فعالیت‌های آموزش و پرورش در جنگ دوازده روزه، افزود: از مهم ترین اقدامات آموزش و پرورش در ایام جنگ 12 روزه؛ اعزام دانش آموزان به سه المپیاد جهانی بوده که علیرغم شرایط سخت و امنیتی، بخشی به صورت زمینی و بخشی به شکل هوایی انجام و دستاوردهای قابل توجهی کسب شد.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: دانش آموزان در دو تیم ریاضی و شیمی، به استرالیا و فرانسه اعزام شدند. جالب آن که دانش آموزان ریاضی در این رقابت ها در رقابت با 32 کشور در چین، رتبه دوم را کسب کردند و در المپیاد ریاضی در استرالیا نیز 7 پله نسبت به سال گذشته صعود کردند. همچنین دانش آموزان اعزامی ما در پنجاه و هفتمین دوره مسابقات المپیاد شیمی در دبی،4 مدال نقره کسب کردند.

هم اکنون نیز تیم دانش آموزان برای شرکت در المپیاد فیزیک به فرانسه اعزام شدند.

کاظمی عنوان کرد: برگزاری آزمون‌های ورودی مدارس استعدادهای درخشان و نمونه دولتی، ارزیابی، مصاحبه و گزینش 70 هزار داوطلب، ثبت نام بیش از 500 هزار نفر در آزمون استخدامی آموزش و پرورش و تصحیح بیش از پنجاه میلیون برگه امتحان نهایی از دیگر اقدامات آموزش و پرورش در این ایام بوده است.

وی تأکید کرد: این موضوع مبین آن است که آموزش و پرورش با تمام توان عزم خود را جزم کرد تا فعالیت‌های خود را به بهترین شکل در شرایط دشوار جنگی انجام دهد.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به برنامه‌های مرتبط با کیفیت بخشی در آموزش، اظهار کرد: دوره‌های آموزشی چند روزه با حضور بیش از 500 مدرس کشوری در مشهدمقدس برگزار شد. همچنین برنامه های مرتبط با استقرار الگوی مدرسه تراز با قدرت و قوت در حال انجام بود.

کاظمی با تأکید بر این که لحظه‌ای فعالیت‌های آموزشی و پرورشی متوقف نخواهد شد، افزود: تشکیل جلسات نهضت توسعه عدالت آموزشی از سوی رئیس جمهور در اولین روز توقف جنگ مبین؛ نگاه راهبردی بالاترین مقام اجرایی کشور به مقوله آموزش و پرورش است که باید قدردان آن بود.

وی با اشاره به این که رفع مشکلات کشور از مسیر آموزش و پرورش می گذرد، گفت: توجه به این وزارت خانه و حل مسائل آن، نقش مهمی در بهبود مسائل مختلف جامعه دارد.

وزیر آموزش و پرورش از ضرورت تشکیل کارگروهی با عنوان ترویج سبک زندگی ایرانی اسلامی گفت: ما نیازمند توجه بیشتر به رویکردهای سبک زندگی ایرانی اسلامی و تبیین آن در میان دانش آموزان هستیم.

کاظمی تأکید کرد: تلاشمان بر این است که همواره آموزش و پرورش اقدامات و برنامه‌هایش را در مسیر درست پیش ببرد و امیدوارم معلمان و صاحب نظران در این مسیر همراه ما باشند.

اقدامات آموزش و پرورش در ایام جنگ 12 روزه 2