دوشنبه 6 اسفند 1403

اقدام عجیب آمریکایی‌ها در شب مسابقه با ایران!

وب‌گاه ورزش سه مشاهده در مرجع
اقدام عجیب آمریکایی‌ها در شب مسابقه با ایران!

حواشی حضور تیم ملی والیبال ایران در آمریکا برای هفته سوم لیگ ملت‌ها ادامه دارد.

به گزارش "ورزش سه"، پس از گذشت دو ماه از تاریخ مصاحبه تیم ملی در سفارت آنکارا و پیگیری‌های شبانه‌روزی FIVB و فدراسیون والیبال ایران برای ارائه پاسخ در خصوص وضعیت صدور ویزاهای ایران، به یک باره در فاصله 24 ساعت از سوی آمریکا ایمیل‌هایی برای یکی دو بازیکن تیم ملی والیبال مبنی بر ریجکت شدن درخواست ویزای آن‌ها ارسال شد که وضعیت روحی روانی تیم ملی را در شب مسابقه آمریکا بهم ریخت.

تیم ملی والیبال ایران امروز در سومین بازی خود در هفته دوم لیگ ملت‌ها از ساعت 18 به مصاف آمریکا می‌رود. این دیدار از جهات گوناگون برای هر دو تیم اهمیت زیادی دارد. چرا که برد در بازی امشب می‌تواند شانس صعود هر کدام از تیم‌های ایران و آمریکا را به مرحله نهایی لیگ ملت‌ها افزایش دهد.

اما ظاهرا آمریکایی‌ها حتی به پیگیری‌ها و فشار فدراسیون جهانی هم اهمیت نمی‌دهند. همچنین سفارت آمریکا با ارسال ایمیل اسامی تعدادی از بازیکنانی که بیشتر آن‌ها در ترکیب آغاز مسابقه نیستند، نگرانی‌های فدراسیون والیبال و کادر فنی را بیشتر کرد.

این موضوع واکنش سریع محمد رضا داورزنی رئیس فدراسیون والیبال را که هم اکنون در اجلاس هیات رئیسه فدراسیون جهانی والیبال در دومینیکن حضور دارد را در برداشت و بلافاصله از طریق فابیو دبیر اجرایی و استفان رئیس کمیته حقوقی علت این کارشنکنی آمریکایی‌ها را جویا شد. داورزنی اعلام کرد در صورتی که وضعیت به همین منوال باشد و تیم ایران نصف و نیمه ویزا بگیرد، در خصوص شرکت در هفته سوم با نظر سر مربی و کادر فنی و حفظ منافع ملی و برند تیم ملی والیبال ایران تصمیم‌گیری خواهد شد. مسوولان فدراسیون جهانی هم قول پیگیری و رفع مشکل را دادند.