اقلام عرضه شده در سامانه بازرگام "کلانشهر کرمانشاه" افزایش یابد
با توجه به افزایش تقاضا برای انجام خریدهای اینترنتی عرضه بیشتر اقلام در سامانه بازرگام می تواند علاوه بر رضایتمندی مردم زمینه حذف دلالی و توزیع با قیمت مناسب تر را فراهم آورد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرصادنیوز، یکی از اهداف اولیه راه اندازی سامانه بازرگام توزیع کالاهای اساسی عرضه شده توسط دولت با قیمت مناسب و بدون واسطه بود که اکنون با وجود حذف ارز ترجیحی باید به منظور تقویت عرضه اینترنتی و بی واسطه کالاها بیشتر مورد توجه قرار گیرد. در میان شهرهای برخوردار از سامانه بازرگام، نام کلانشهر کرمانشاه هم دیده می شود که در مقایسه با دیگر کلانشهرها موقعیت چندان مطلوبی ندارد بلکه انتظار می رود اقلام اساسی و ارقام میوه ای بیشتری را عرضه کند. افزایش اقلام قابل عرضه از طریق سامانه بازرگام برای تشویش بیشتر مردم به انجام خریدهای اینترنتی و حذف دلالی راه گشا است و حتی با توجه به ظرفیت های کشاورزی استان، باید شاهد راه اندازی این سامانه در سایر شهرستانهای استان کرمانشاه باشیم.
درصدد توسعه اقلام قابل عرضه از طریق سامانه بازرگام در کرمانشاه هستیم
ایرج صفایی در گفتگو با خبرنگار مرصاد، اظهار داشت: درصدد توسعه اقلام قابل عرضه از طریق سامانه بازرگام هستیم هرچند اکنون با توجه به آزادسازی یارانه ها قیمت ها تقریبا یکسان شده است.
وی افزود: هدف ما در ابتدای راه اندازی سامانه بازرگام عرضه 10 تا 15 درصد کالاهای اساسی توزیع شده از طریق دولت با قیمتی کمتر بود و اکنون هم در راستای کاهش هزینه های تردد و افزایش تقاضا برای انجام خرید های اینترنتی درصدد افزایش این اقلام هستیم.
مدیرعامل تعاون روستایی استان کرمانشاه گفت: تعداد ثبت سفارش در سامانه بازرگام بین 50 تا 500 خرید در روز متغیر است که به نوع کالاهای عرضه شده بستگی دارد.
صفایی خاطرنشان کرد: باید محصولات جدیدی از طریق سامانه بازرگام کرمانشاه عرضه شود.
وی عنوان کرد: با توجه به انجام خریدهای اینترنتی، طرح توزیع کالابرگ های الکترونیکی در استان کرمانشاه به عنوان پایلوت اجرا شده و در این میان فروشگاه های دارای قابلیت معرفی شده اند.
صفایی از اجرای طرح توزیع کالابرگ های الکترونیکی در استان کرمانشاه خبر داد و گفت: در این میان فروشگاه ها تجهیز شده اند و درصدد آماده سازی روستا بازارها نیز هستیم که مردم با مشکلی مواجه نشوند.
مدیرعامل تعاون روستایی استان کرمانشاه همچنین از برپایی و تجهیز روستا بازاری در شهرستان پاوه خبر داد.
صفایی خاطرنشان کرد: روستا بازار دیگر در شهرستان جوانرود با بیش از 20 غرفه دارای قابلیت عرضه محصولات کشاورزی در روزهای آینده دایر خواهد شد.
وی افزود: غرفه های مذکور متعلق به شهرداری جوانرود بوده که پس از پیگیری های انجام شده بالاخره موفق به انعقاد قرارداد شدیم.
به گزارش مرصادنیوز، امیدواریم با تقویت بسترهای عرضه کالاهای اساسی و محصولات خوراکی و کشاورزی قابل عرضه در سامانه بازرگام شاهد استقبال روز افزون مردم و حذف دلالی ها باشیم.
انتهای پیام /