شنبه 3 آذر 1403

الفتی و شهسواری پرچمداران کاروان خادم‌الرضا

خبرگزاری اکو نیوز مشاهده در مرجع

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران، سید مناف هاشمی دبیرکل کمیته ملی المپیک امروز سه‌شنبه در پایان سی و ششمین نشست هیات اجرایی این کمیته اظهار داشت: امروز در خصوص چند موضوع به جمع‌بندی‌های نسبی رسیدیم. موضوع اصلی بودجه کمیته بود. با توجه به ابلاغ، اصلاحاتی در بودجه انجام شد و در حوزه عمرانی و جاری در مجموع 1090 میلیارد تومان خواهیم داشت که 140 میلیارد عمرانی و مابقی جاری است.

وی افزود: نگرانی‌های که داشتیم رفع شد و سهم فدراسیون‌ها هم در قالب 6 شاخص مشخص خواهد شد. رشد خوبی در بودجه فدراسیون‌ها داریم. در این دوره هم بودجه برخی فدراسیون‌ها را بین 15 تا 60 درصد افزایش دادیم. عملکرد هانگژو را در بودجه فدراسیون‌ها ملاک قرار دادیم.

دبیر کمیته ملی المپیک تصریح کرد: درصدی از بودجه را برای بازی‌های آسیایی ناگویا ژاپن مدنظر قرار دادیم. مبلغی هم برای شرایط بحرانی در نظر گرفتیم.

هاشمی گفت: در خصوص انجمن‌ها و سبک‌ها در قالب فدراسیون‌ها فعالیت نمی‌کنند اما ما به آنها توجه خواهیم کرد.

وی ادامه داد: لیست اعضای کاروان را هم بررسی کردیم. 9 رشته کسب سهمیه داشتیم و پیش‌بینی می‌کنیم در برخی رشته‌های دیگر سهمیه کسب کنیم و امیدوارم 39 یا 40 سهمیه بگیریم.

دبیر کمیته ملی المپیک عنوان کرد: تلاش می‌کنیم 44 نفر را به عنوان پشتیبان فنی مانند مربیان کمکی یا روانشناس در کاروان داشته باشیم. این افراد شامل کادر سرپرستی نخواهد شد. کادر سرپرستی ما دچار محدودیت شد و بین 7 تا 14 نفر خواهیم داشت. این موضوع به دلیل تعداد سهمیه‌های ما بود.

هاشمی تصریح کرد: ما در این دوره افسر حفاظت از ورزشکاران خواهیم داشت. در خصوص خبرنگاران اعزامی به المپیک هم 10 نفر خواهیم داشت. البته این تعداد جدا از خبرنگاران صداوسیما است. تعداد بسیار محدودی هم مقامات و مدیران در کاروان خواهیم داشت.

وی افزود: صلح برای کودکان به عنوان شعار کاروان انتخاب شد و نام کاروان هم خادم الرضا شد. در جلسه امروز هیات اجرایی درباره پرچمداران هم بحث شد. چون کشتی‌گیران در افتتاحیه نیستند از رشته‌های دیگر انتخاب کردیم و ندا شهسواری و مهدی الفتی از ژیمناستیک پرچمداران کاروان ایران در المپیک پاریس خواهند بود. فاطمه مجلل هم به عنوان پرچمدار اختتامیه انتخاب شد.

دبیر کمیته ملی المپیک یادآور شد: در خصوص صندوق ورزشی نویسان رقمی در گذشته تصویب شد و 500 میلیون تومان تصویب شد. در خصوص وظایف افسر حفاظت از ورزشکاران برای اینکه سوء‌استفاده‌ای از ورزشکاران صورت نگیرد اعزام می‌شوند. لیست نفرات اعزامی را به رسانه‌ها اعلام خواهیم کرد.

وی درباره انتقاد برخی اعضای تیم ملی وزنه‌برداری به حقوق 15 میلیونی عنوان کرد: در این برهه دنبال رویارویی با ورزشکاران نیستیم و جواب آنها را ندادیم. ما بر اساس شاخص‌ها از 15 تا 200 میلیون تومان حقوق در نظر گرفتیم. اگر کسی کم یا زیاد می‌گیرد ربطی به کمیته ندارد. الان ملی‌پوش شمشیربازی 60 میلیون و یا برخی کشتی‌گیران بالای 100 میلیون حقوق می‌گیرند. فرقی بین ورزشکاران قایل نمی‌شویم و همه ورزشکاران را دوست داریم و علاوه بر حقوق، روزی 3 میلیون تومان به هر ورزشکار المپیکی کمک می‌کنیم.

هاشمی گفت: اگر ورزشکار توجیه نیست به صلاح نیست ما اینجا بخواهیم جواب او را بدهیم. ما طبق فرمول خودمان عمل می‌کنیم. برخی ورزشکاران عنوان کردند ما را در حد مدال ندیده‌اند، شاید مرکز نظارت اشتباه کرده باشد و ورزشکاری که توفیق بیشتر از پیش‌بینی ما کسب کند حقوق متناسب با مدالش را در 6 ماه قبل خواهد گرفت.

دبیر کمیته ملی المپیک گفت: کمیته ملی المپیک نتیجه عملکرد چهار، پنج سال اخیر را به المپیک می‌برد. برخی کشورها مثل آمریکا پاداش پای سکویشان به اندازه پاداش پای سکوی ما نیست. ما نسبت به المپیک پیشین، پاداش پای سکو را 10 برابر کردیم.

هاشمی ادامه داد: برای اینکه زمان ثبت نام برای المپیک زمستانی را از دست ندهیم ثبت نامه اولیه را انجام دهیم. در مسابقات تایلند هم فقط مدال برای ما ملاک است و با وجود اینکه بودجه مجزایی برای این رقابت‌ها به کمیته تخصیص داده نشده ما اعزام خواهیم داشت.