جمعه 24 مرداد 1404

اجتماعی وب‌گاه الف

اجتماعی وب‌گاه الف

آب و فاضلاب استان تهران، آب تعدادی از مدارس منطقه 18 شهر تهران را به دلیل بدهی فاضلاب از صبح امروز قطع کرد.

مدیرکل صدا و سیمای مرکز ایلام گفت: عملیات گسترده قرارگاه رسانه‌ای صدا و سیمای استان ایلام، با تولید و پخش 60هزار دقیقه برنامه زنده، تولیدی و تأمینی پایان یافت.

با هماهنگی سفارت کشورمان در ارمنستان و همکاری دولت این کشورپنج نفر از زندانیان ایرانی که در ارمنستان دوران محکومیت خود را می‌گذراندند، به ایران منتقل شدند.

در محور چالوس، آزادراه تهران - شمال، آزادراه قزوین - رشت، محور هراز و تهران - بومهن ترافیک سنگین گزارش شده است

گردشگری سلامت با پتانسیل بالای خود می‌تواند اقتصاد ایران را متحول کند، اما کمبود سرانه پزشک و توزیع نامناسب آن‌ها، مانعی جدی در جذب توریست‌های درمانی است. برای بهره‌برداری از این فرصت اقتصادی، باید به افزایش تعداد و توزیع عادلانه پزشکان توجه ویژه داشت.

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی البرز از ضرب و شتم پرسنل اورژانس البرز خبر داد.

10 ملوان ایرانی که در موزامبیک دستگیر شده بودند، آزاد شدند

کیفیت هوای تهران بعد از 3 روز دوباره در وضعیت ناسالم برای گروه های حساس قرار گرفت.

رئیس کل دادگستری استان البرز از صدور حکم محکومیت متهمان پرونده عدم رفع تعهدات ارزی 30 میلیون یورویی خبر داد و گفت: متهمان این پرونده به پرداخت جزای نقدی و حبس محکوم شدند.

نرخ مصوب بلیت تک‌سفره مترو که توسط شورای شهر تهران مصوب شده است رقم 42 هزار و 645 ریال است. از ابتدای اردیبهشت سال جاری مصوبه افزایش قیمت بلیت مترو اجرا شده که رقم آن 42 هزار و 645 ریال (کمی بیش از 4200 تومان) است.

سوار کردن مسافر در صندوق عقب خودرو تخلفی است که 150 هزار تومان جریمه دارد.

یک روانشناس با اشاره به اثرات مخرب حذف دانش‌آموزان با نمرات ضعیف از مدارس گفت: برچسب زدن و تحقیر دانش‌آموز به دلیل نمره پایین، انگیزه تحصیلی او را کاهش داده، روابط خانوادگی را تخریب کرده، باعث ایجاد احساس گناه و حقارت در دانش‌آموز می‌شود.

شرایط تسویه بدهی خرید قبور در بهشت زهرا (سلام‌الله علیها) اعلام شد.

رییس پلیس راهور استان بوشهر گفت: طرح انتظامی ترافیکی برخورد با تخلفات «شیشه دودی، مسافربر شخصی، تخلفات پلاک» به مدت 20 روز در سطح راه‌های استان بوشهر اجرایی شد.

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی گفت: 88 هزار میلیارد تومان درآمد بیمه‌ای جدید به منابع سازمان تأمین‌اجتماعی اضافه و سن صندوق حدود 2 سال جوان‌تر شد.