سه‌شنبه 20 خرداد 1404

اقتصادی وب‌گاه الف

اقتصادی وب‌گاه الف

مدیرعامل شرکت امور پشتیبانی دام کشور از ورود 10 فروند کشتی حامل نهاده دامی به بندر امام (ره) در 2 ماهه اول سال جاری خبر داد و گفت: بازار نهاده‌های کشور تا 6 ماه آینده تأمین است.

آیت الله سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهور کشورمان به اتفاق الهام علی اف رئیس جمهور جمهوری آذربایجان طرح مشترک سد قیزقلعه سی را افتتاح کردند.

حقوق ورودی خودروهای برقی و (بنزینی - برقی) هیبریدی از نیم درصد تا 15 درصد اعلام شد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه پایگاه رفاه ایرانیان «عدالت» را گسترش می‌دهد گفت: این پایگاه اطلاعات درآمدی ایرانیان را به‌روز می‌کند و با توجه به اینکه اطلاعات افراد را در سطوح مختلف در بر گرفته، با کمک آن دهک‌بندی دقیقی صورت می‌گیرد. همچنین ذیل این پایگاه، وبگاه‌هایی تعریف شده که می‌تواند خدمات رسانی به مردم را آسان کند که از جمله خدمات آن، اجرایی سازی طرح کالابرگ الکترونیکی...

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به مصوبه هیأت وزیران در خصوص تأمین فولاد و سیمان برای ساخت و سازهای مسکن حمایتی با نرخ مناسب، بنیاد مسکن را مکلف به خرید این موارد کرد.

یارانه 300هزارتومانی دهک‌های چهارم تا نهم ساعت 24 امشب 30 اردیبهشت ماه به حساب سرپرستان خانوار واریز می‌شود.

وزیر نیرو گفت: سد «قیزقلعه‌سی» که به دست مهندسان و پیمانکاران ایرانی طراحی و احداث شده، نمادی از دوستی و مودت بین مردم ایران و جمهوری آذربایجان است که فردا (یکشنبه) با حضور روسای جمهور دو کشور افتتاح می شود و به بهره‌برداری می‌رسد.

دومین آئین تجلیل از پیشکسوتان و همکاران اداره کل روابط‌عمومی بانک صادرات ایران به مناسبت روز ارتباطات و روابط‌عمومی با تجلیل از احمد کمالی مقدم، چهره ماندگار روابط‌عمومی در مجموعه فرهنگی محمد علی مفرح برگزار شد.

بانک مرکزی با هدف تسریع در رفع تعهد ارزی و برگشت ارز صادرکنندگان خرد بخش خصوصی که سالانه حدودا هشت تا 9 میلیارد دلار است و در راستای عمق بخشی به بازار رسمی ارز در راستای سیاست تثبیت ارزی، تصمیم گرفته است با همکاری وزارت صمت، تالار ارز اشخاص (بازار ارز توافقی) را در مرکز مبادله ارز و طلای ایران در آینده نزدیک راه‌اندازی کند.

قیمت لاستیک در سال 1403 تقربیا مشخص شده است و حالا می‌توان دنبال اختلاف قیمت لاستیک دولتی با بازار آزاد گشت

رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی تهران با بیان اینکه در سال جاری هیچ شرکتی افزایش قیمت نداشته، از رکود در بازار لوازم خانگی خبر داد و انتقاداتی هم نسبت به وضعیت فعالیت فروشگاه‌های بزرگ قسطی مطرح کرد.

بانک تجارت امکان وکالتی کردن سریع و غیرحضوری حساب، برای ثبت‌نام خودروهای برقی وارداتی سامانه یکپارچه خرید خودرو را از طریق آدرس car.tejaratbank.ir فراهم کرد.

مشتریان گرانقدر بانک سپه می توانند برای وکالتی نمودن حسابهای خود و شرکت در طرح ثبت نام خودروهای برقی وارداتی به صورت غیر حضوری از طریق Vbank.banksepah.ir اقدام کنند.

همایش مدیران ارشد بانک سپه با محور "تبیین رویکردها، سیاست ها و برنامه های اجرایی بانک در سال 1403 با تمرکز بر بانکداری دیجیتال" برگزار شد.

مدیر دفتر بهره برداری و نگهداری از تاسیسات آبی و برقابی شرکت آب منطقه‌ای مازندران گفت: با بارش‌های خوب و بارندگی‌های اخیر آب سد البرز سرریز کرد.

بیست و هفتمین جلسه حراج شمش طلای مرکز مبادله ایران، روز یک شنبه 30 اردیبهشت ماه 1403 برگزار خواهد شد.