پنج‌شنبه 17 مهر 1404

اقتصادی وب‌گاه الف

اقتصادی وب‌گاه الف

رییس سابق اتحادیه فروشندگان خودرو گفت: قیمت خودروهای مونتاژی نسبت به 25 روز گذشته بین 50 تا 200 میلیون تومان و قیمت خودروهای داخلی بین 8 تا 35 میلیون تومان کاهش یافته است.

معاون فناوری و توسعه نوآوری شرکت سپرده‌گذاری مرکزی گفت: اگر وراث تا 10 اسفندماه امسال به یکی از بانک‌های منتخب و شرکت‌های کارگزاری مراجعه و مدارک خود را در سامانه میراث تکمیل کنند، سود سهام عدالت امسال و سال‌های گذشته به حساب آنها واریز خواهد شد.

پنجمین رویداد اجتماعی و سراسری چهره‌های نامی صنعت، معدن و اقتصاد کشور با حضور مدیران بر جسته با بررسی عملکرد بهترین‌های حوزه کارآفرینی برندآفرینی در سالن همایش‌های صداوسیما برگزار شد

پیش‌فروش بلیت قطارهای تهران کربلا برای نیمه دوم ماه شعبان با تخفیف حدود 15 تا 20 درصدی آغاز شد.

وزیر امور اقتصادی و دارایی با ابراز خرسندی از آغاز عملیات اجرایی منطقه ویژه اقتصادی ارومیه - سرو گفت: این منطقه ظرفیتی بی بدیل برای واحدهای تولیدی است تا از پتانسیل مرز به خوبی استفاده کنند.

رئیس سازمان سرمایه‌گذاری و کمک های اقتصادی و فنی ایران گفت: بدهی های معوق ما حدود 300 میلیون دلار بود که بخش قابل توجهی از آن از مسیر کشورهای اسلامی مثل عراق و دیگر نهادهای فعال در این حوزه پرداخت شد. حجم بدهی بسیار زیاد است اما در حال حاضر بدهی‌های معوق به طور کامل تسویه شده است.

معاون اجرایی رئیس جمهور و سرپرست نهاد ریاست جمهوری گفت: رویکرد سیاست خارجی دولت سیزدهم مبتنی بر حل مساله، توجه به معیشت و اقتصاد ملی است و در تعاملات با همسایگان و کشورهای غیرهمسایه، بر حل مسائل و مشکلات کشور تمرکز دارد.

معاون وزیر صمت با بیان اینکه در سال جاری کشورمان 1.5 میلیون تولید خودرو دارد، گفت: با ارتقای این میزان به تولید 2 میلیون دستگاه خودروی داخلی ایران به رتبه هفتم جهان می‌رسد.

به دنبال نامه اعتراضی وزیر اقتصاد، رئیس گروه ویژه اقدام مالی طی نامه‌ای رسمی ضمن پذیرش خواست ایران اعلام کرد اصلاحات و تغییرات در استانداردهای خود مرتبط با قطعنامه 2231 شورای امنیت سازمان ملل متحد را به شبکه جهانی مبارزه با پولشویی اعلام کرده است.

با «طرح احسان بانک کشاورزی» امکان دریافت تسهیلات قرض الحسنه با کارمزد صفر یا 4 درصد و تا سقف 3 میلیارد ریال فراهم شده و امتیاز این سپرده گذاری، قابل واگذاری است.

دکتر ابراهیمی مدیر‌عامل بانک سپه با صدور پیامی درگذشت مرحوم رضا دولت آبادی مدیر‌عامل بانک ملت را تسلیت گفت.

رئیس سازمان ملی استاندارد گفت: مافیای واردات قطعات خودرو در مسیر تدوین استاندارد‌ها اختلال ایجاد می‌کنند.

عضو اتحادیه صادرکنندگان گیاهان دارویی امروز با بیان اینکه واردات با ارز ارزان برای وارد‌کنندگان سود‌آور است از واردات فراورده‌های گیاهان دارویی صادراتی با بسته بندی متفاوت به کشور خبر داد.

در هشتمین جلسه هیئت نمایندگان دور دهم اتاق بازرگانی ایران، صمد حسن زاده به عنوان رئیس اتاق بازرگانی ایران و حسین پیرموذن به عنوان عضو هیئت مدیره اتاق انتخاب شد و این جلسه با حواشی هم همراه بود.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی بخش درآمدی لایحه بودجه، برای واردات بنزین به کشور از طریق خرید و یا تهاتر سقف ریالی تعیین کردند.

با تصویب مجلس، وزارت نفت مکلف شد از محل منابع حساب سرمایه‌گذاری نفت و گاز کشور نسبت به سرمایه‌گذاری در پروژه‌های اولویت‌دار اقدام کند.