دوشنبه 15 بهمن 1403

اقتصادی وب‌گاه الف

اقتصادی وب‌گاه الف

در معاملات امروز مرکز مبادله طلا و ارز ایران هر اسکناس دلار آمریکا به 42هزار و 932 تومان و حواله دلار نیز به 39هزار و 30 تومان رسید.

وزیرکار با اشاره به اینکه 90درصد تعهد ایجاد اشتغال در سال جاری محقق شده است گفت: مطابق سامانه رصد تا به امروز بیش از 970 هزار فرصت شغلی در کشور ایجاد شده است.

آیین افتتاح و بهره‌برداری از 6 هزار و 600 واحد مسکن شهری و روستایی با حضور وزیر راه و شهرسازی در استان اردبیل برگزار شد.

در حالی که دولت سیزدهم وارث ویرانه‌ای از بازار مسکن دولت گذشته بود، اما با فعالیت ممتد بیش از دو ساله توانست موجی از نهضت مسکن سازی را در کشور به راه

معاون ساخت و توسعه شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل اظهار داشت: مسیر ریلی از جلفا به چشم ثریا (واریانت مرند) و ترکیه هم از مسیر قارص به چشم ثریا متصل می‌شود و این شبکه و کریدوری جدید به سمت اروپا ادامه پیدا می‌کند.

مدیر کل مرکز تنظیم مقررات سازمان امور مالیاتی گفت: برخی طلافروشان متخلف از اصل طلا نیز از مردم مالیات ارزش افزوده اخذ میکردند که با صدور فاکتور الکترونیک این چالشها مرتفع خواهد شد.

معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی گفت: مرحله دوم اطلاعات واحدهای مسکونی خالی برای سال مالیاتی 1401 به تعداد 40 هزار و 213 برای اشخاص دارای بیش از 5 واحد مسکونی به سازمان امور مالیاتی ارسال شد.

مجموع وصولی‌ها و واریز به خزانه از سوی گمرک در سال جاری 45 درصد افزایش یافت.

رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: قانون مالیات بر ارزش افزوده که در مورد خرید و فروش طلا در سال 1400 تصویب شد، هیچ تغییر جدیدی پیدا نکرده است.

مدیرعامل آبفای تهران گفت: این طرح الزام قانونی دارد و شامل مشترکانی می‌شود که بیشتر از دوبرابر الگو آب مصرف می‌کنند.

رئیس کل بانک مرکزی گفت: طرح ریال برون مرزی یا آف شور (Offshore) ماه‌های زیادی است که در بانک مرکزی در حال بررسی است و با اجرایی شدن آن درخواست صادرکنندگان برای صادرات ریالی به افغانستان یا عراق حل می‌شود و می‌توانند با ریال برون مرزی رفع تعهدات کنند.

رئیس سازمان برنامه و بودجه با بیان اینکه طی سه ماه پایانی سال برای طرح‌های تملک با اولویت نیمه‌تمام مانند راه‌آهن رشت - کاسپین 130 همت تخصیص اعتبار انجام خواهد شد، گفت: تاکنون 10 هزار میلیارد تومان به طرح های حوزه راه تخصیص دادیم.

رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون ایران گفت: اجرای موافقت‌نامه اوراسیا دسترسی به بازار 70 میلیارد دلاری را برای ایران تسهیل می‌کند.

مدیرکل امور مالیاتی خوزستان اخذ مالیات از اجاره نشین‌ها طبق لایحه بودجه سال 1403 را کذب و غیر واقعی دانست.

گمرک ایران از فعال شدن سامانه رجیستری گوشی تلفن همراه مسافری با همکاری سرویس استعلام تردد فراجا خبر داد.

مدیر هماهنگی امور گازرسانی شرکت ملی گاز ایران از قطع گاز 488 اداره دولتی کشور از ابتدای اجرای طرح پایش مصرف گاز (اول آذرماه) خبر داد.