یک‌شنبه 4 خرداد 1404

اقتصادی وب‌گاه الف

اقتصادی وب‌گاه الف

سرپرست ستاد مدیریت سوخت حمل و نقل کشور توضیحاتی را در خصوص قطع سهمیه سوخت برخی خودروها ارائه کرد.

مراسم افتتاح و بهره برداری از خزانه شمش طلای بانک سپه در بورس کالای ایران با حضور دکتر آیت اله ابراهیمی مدیرعامل بانک سپه و دکتر سیدجواد جهرمی مدیرعامل بورس کالای ایران برگزار شد.

تفاهم نامه تأمین مالی پتروپالایشگاه آناهیتا به مبلغ دو میلیارد دلار توسط بانک سپه و از محل منابع مالی صندوق توسعه ملی منعقد شد.

مراسم معارفه دکتر ابوذر سروش به عنوان مدیرعامل و دکتر سیدهاشمی به‌عنوان رئیس هیئت مدیره شرکت گروه سرمایه‌گذاری امید برگزار شد.

مدیرکل دفتر حسابرسی مالیاتی سازمان امور مالیاتی اعلام کرد: از 66 هزار واحد مسکونی خالی مربوط به سال 1400 تاکنون 8 میلیارد و 800 میلیون تومان مالیات وصول شده که 2 میلیارد و 200 میلیون تومان از آن امسال وصول شده است.

اداره آمار آمریکا از رشد 20 درصدی صادرات این کشور به ایران در 10 ماهه 2023 خبر داد و کل مبادلات دو کشور در این دوره را بیش از 44 میلیون دلار اعلام کرد.

مدیرعامل فرابورس گفت که تا پایان امسال 10 شرکت از صنایع مختلف در صورت ارائه گزارش‌های ارزش‌گذاری معقول و همچنین افشای کامل اطلاعات در کدال، در فرابورس عرضه اولیه خواهند شد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی که در دومین سفر استانی رییس جمهور به البرز رفته است اعلام کرد: نرخ بیکاری کشور که در دهه 90 بین 11 تا 12 درصد بود در 2 سال گذشته و در دولت سیزدهم به هفت درصد رسیده است.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه با قانون به جنگ تخلف بانک‌ها می رویم، گفت: در برنامه هفتم توسعه باید دارایی تمام بانک‌ها شفاف شود.

به گزارش ایرنا نخستین سفر آیت الله رییسی به عنوان رییس جمهور به خوزستان و رسیدن تکرار این سفرها به استان به عدد هفت نشان از توجه جدی شخص رییس جمهور به خوزستان و تلاش جدی برای گره گشایی از چالش ها و مشکلات استان زرخیز است. در اینفوگرافی بخشی از این اقدامات به تصویر کشیده شده است.

رئیس جمهور در بازدید از یکی از واحدهای احیا شده در استان البرز تاکید کرد: محصولی در کشور تولید می شود، ولی واردات هم می شود؛ این خنجری از پشت به تولید است.

بانک جهانی از تداوم روند کاهشی تورم مواد غذایی در ایران خبر داد و تورم سالانه مواد غذایی مهر امسال ایران را 35.7 درصد اعلام کرد.

مدیرعامل شرکت ملی پخش اعلام کرد: متقاضیان گاز مایع رایانه‌ای در سامانه دریافت فرآورده‌های نفتی سدف ثبت‌نام کنند.

مدیرکل دفتر خدمات فنی و مهندسی وزارت صمت گفت: تاکنون از 22 شرکت، 14 شرکت خودرویی به سامانه جامع خدمات پس از فروش متصل شدند، اما هنوز دو شرکت بزرگ خودروساز کشور به این سامانه متصل نشدند.

کارشناس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: برای اولین بار نسبت درآمد‌های مالیاتی و گمرک نسبت به کل درآمد‌ها در بودجه سال 1403 به بیش از 50 درصد و به طور دقیق به 51 درصد رسیده است و عملا بیش از 50 درصد از درآمد‌های جاری دولت از محل مالیات و گمرک تامین می شود.

درحالی که در برخی استان ها تأمین نیروی کار برای کارفرمایان به معضل جدی تبدیل شده است, نمایندگان کارگری علت این موضوع را دستمزد پایین و دولت علت آن را کاهش نرخ بیکاری می داند.