یک‌شنبه 4 خرداد 1404

اقتصادی وب‌گاه الف

اقتصادی وب‌گاه الف

این حقیقت که عربستان سعودی، عمده بار کاهش تولید را در اوپک پلاس بر دوش می‌کشد، نگرانی‌هایی را نسبت به وقوع جنگ قیمت نفت دیگری برانگیخته است.

وزیر کشور پروژه پست برق و سالن اجتماعات بین المللی شهرک صنعتی بهارستان را در کرج افتتاح کرد.

افزایش منابع و اعتبارات مشاغل خانگی به 5000 میلیارد تومان، اعلام مبلغ عیدی و پاداش پایان سال کارگران و تشکیل 293 تعاونی مسکن جهش کارگری با ظرفیت احداث 75 هزار واحد مسکونی از مهم‌ترین خبرهای حوزه کار و تعاون در هفته جاری بود.

وزیر امور اقتصادی و دارایی با تاکید بر اینکه افزایش درآمدهای مالیاتی در سال آینده بیشتر از دو سال گذشته نیست، گفت: واقعیت این است که ترس القایی توسط برخی درست نیست، بلکه افزایش درآمد مالیاتی به دلیل افزایش فرارهای مالیاتی شناسایی شده است.

وزیر نیرو، گفت: واردات لوازم خانگی بی‌کیفیت و پرمصرف به کشور در پی مصوبه دیروز هیئت دولت ممنوع است و از ورود این گونه وسائل به شدت جلوگیری خواهد شد.

معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی گفت: با اجرای عملیات آبخیزداری می‌تواند تا 50 درصد از فرسایش خاک در کشور جلوگیری کرد.

دولت در ویرایش نهایی لایحه بودجه 1403 که هفته گذشته تقدیم مجلس شد، 2.3 میلیارد یورو به هزینه واردات در بودجه اضافه کرد.

‌نخستین سفر جامع استانی تیم مدیریتی جدید بانک صادرات ایران با هدف عملیاتی کردن پروتکل نوین این بانک در بازدید میدانی از تمامی شعب و واحدهای ستادی، ارزیابی عملکرد و تبیین اهداف پیش رو، در نشستی تخصصی با حضور مدیرعامل، اعضای هیئت‌مدیره، معاونان، مدیر شعب و روسای شعب و حوزه‌های مدیریت شعب استان قم به پایان رسید.

‌محسن سیفی، مدیرعامل بانک صادرات ایران، یاسر مرادی عضو اجرائی هیئت‌مدیره در جریان یازید از شعب و واحدهای ستادی استان قم از محمد تقی زندیه، همکار بازنشسته، جانباز، ایثارگر و بیمار بانک در منزل وی عیادت کردند.

دبیر شورای عالی نظارت بر اتاق بازرگانی ایران با اشاره به اینکه اقدامات انجمن نظارت بر انتخابات مطابق قانون و در راستای اجرای تکالیف محوله بوده، بر حمایت شورای عالی از روند برگزاری انتخابات در اول بهمن 1402 تاکید کرد.

وزیر امور اقتصادی و دارایی به اخذ مجوز برای برداشت از صندوق توسعه ارزی برای تزریق بودجه به پروژه‌های عمرانی اشاره و گفت: تزریق بودجه از طریق مولدسازی می‌تواند به تکمیل پروژه‌های عمرانی کمک کند.

وزیر اقتصاد و دارایی گفت: با بهره‌گیری از ظرفیت مربوط به پروژه‌های مولدسازی تلاش داریم تا بخشی از کارهای زمین‌مانده و نیمه‌کاره تسریع و تعیین تکلیف شود.

موضوعاتی نظیر افزایش قیمت کارخانه‌ای خودروها به‌دنبال ارتقاءیافتگی و افزوده شدن آپشن، سبب شده که آمار انصراف از طرح‌ها افزایش قابل توجهی داشته باشد؛ این درحالیست که بررسی سایت‌های معاملاتی نشان می‌دهد تعداد زیادی از مشتریان خودروسازان قصد فروش حواله‌های خود را دارند؛ هرچند که این اقدام، غیرقانونی است.

مدیرعامل سازمان میادین میوه و‌تره‌بار تهران از عرضه مرغ گرم زیر قیمت در میادین تره‌بار شهرداری تهران خبر داد.

وزیر صمت گفت که ایران آمادگی دارد در عمان شهرک صنعتی بزرگ تأسیس کند و سرمایه گذاران عمانی را در ایران برای سرمایه‌گذاری در حوزه معادن و صنایع بپذیرد.