سه‌شنبه 23 بهمن 1403

اقتصادی وب‌گاه الف

اقتصادی وب‌گاه الف

60 لیتر سهمیه بنزین فروردین‌ماه خودروهای شخصی بدون هیچ‌گونه تغییری، ساعت صفر بامداد سه‌شنبه (یکم فروردین‌ماه) در کارت‌های هوشمند سوخت شخصی شارژ می‌شود.

رئیس جمهور پتروپالایشگاه آبادان را جلوه ارزشمندی از ما می توانیم دانست و گفت: این پالایشگاه جلوه ما می خواهیم، ما می دانیم و ما می توانیم و جلوه خواستن، دانستن و توانستن است.

وزیر نفت گفت: امروز در ایران با وجود جوانان انقلابی، اعلام می‌کنم که در ساخت پالایشگاه نفت و گاز به خودکفایی رسیده ایم.

رئیس کل بانک مرکزی گفت: با گشایشی که در سفر امارات برای تسهیل مبادلات تجاری دو کشور با استفاده از ارز درهم به وجود آمد و گشایش جدیدی که در عراق به وجود می‌آید، حتماً وضعیت بازار ارز نیما و بازار مبادله در سال جدید بهتر خواهد شد.

فاز دوم پالایشگاه آبادان به‌عنوان یکی از بزرگترین پروژه‌های پالایشی منطقه غرب آسیا امروز همزمان با روز «ملی شدن صنعت نفت» با حضور رئیس‌جمهور در آبادان به بهربرداری رسید.

فاز دو پالایشگاه آبادان امروز با حضور رئیس‌جمهور در آبادان به بهره‌برداری می‌رسد؛ با بهره‌برداری از فاز 2 این پالایشگاه میزان تولید بنزین از 10 میلیون لیتر در روز به 14 میلیون لیتر در روز افزایش می‌یابد.

حداقل دستمزد کارگران در سال 1402 تعیین شد.

رئیس مجلس در نامه‌ای به رئیس‌جمهور، قانون بودجه سال 1402 کل کشور را ابلاغ کرد.

نشست شورای عالی کار با حضور سه وزیر کار، اقتصاد، صمت و نمایندگان گروه‌های کارگری و کارفرمایی از ساعاتی قبل در حال برگزاری بوده و هنوز عدد و رقم رسمی درخصوص دستمرد منتشر نشده است.

معاون گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش گفت: طی جاری این جزیره از محل حضور 2 هزار و 671 گردشگر خارجی 12میلیون هزار دلار درآمد کسب کرد.

سخنگوی کمیسیون توسعه تجارت خانه صمت می‌گوید که مجموع صادرات یازده ماهه ایران به 15 کشور همسایه با رشد 20 درصدی همراه بوده و تراز تجاری با همسایگان نیز مثبت دو میلیارد و 520 میلیون دلار ارزیابی می‌شود.

چهار عضو شورای‌عالی مالیاتی در احکامی جداگانه از سوی «سید احسان خاندوزی» وزیر امور اقتصادی و دارایی منصوب شدند.

به گفته رئیس سازمان هواپیمایی کشوری، برای شرکت هواپیمایی الزامی است که قیمت را بر اساس تعرفه درج کند.

رئیس سازمان خصوصی‌سازی اعلام کرد که تخصیص سهام عدالت به جاماندگان این سهام به دلیل تصویب نشدن پرتفویی که برای جاماندگان در نظر گرفته شده بود منتفی شد.

رئیس اتحادیه قنادان تهران گفت: در آستانه شروع ماه مبارک رمضان، قیمت مصوب هر کیلوگرم زولبیا و بامیه درجه یک 120 هزار تومان و برای واحدهای درجه دو، 100 هزار تومان تعیین شده است.