سه‌شنبه 23 بهمن 1403

اقتصادی وب‌گاه الف

اقتصادی وب‌گاه الف

کارگران از «سراب شورایعالی کار» یاد می‌کنند و می‌گویند بعد از 12 ماه انتظار برای بهبود معیشت، قرار است این شورا فقط 24 درصد افزایش حقوق برایمان به ارمغان بیاورد، چطور به چنین چانه‌زنی‌ای امیدار باشیم و آیا اساساً اسم این مذاکراتِ دولت‌ساخته، «چانه‌زنی» است؟!

سخنگوی کمیسیون توسعه تجارت خانه صمت گفت: مجموع صادرات یازده ماهه ایران به 15 کشور همسایه، نزدیک به 28 میلیارد دلار بود که با رشد 20 درصدی همراه بوده است.

سخنگوی بیمه مرکزی از افزایش 30 درصدی بیمه شخص ثالث در سال آینده خبر داد.

شرکت سپرده گذاری مرکزی برای افرادی که سود سهام عدالت را دریافت نکردند، شماره تلفنی برای پیگیری مطرح کرد.

ابتکار نماینده قوچان درباره موضوع ملی شدن صنعت نفت از جمله نکات قابل تامل در روند این پیروزی ملی است.

آئودی رشد درآمد قابل توجهی را در سال 2023 نسبت به سال گذشته با 61.8 درصد ثبت کرد که 69 تا 72 میلیارد یورو است.

سخنگوی دولت از افزایش 30 درصدی تولید گندم خبر داد و گفت: نرخ بیکاری در کشور از 9.7 درصد به 8.2 درصد رسیده و بیکاری حدود 2 درصد کاهش پیدا کرده است.

سخنگوی دولت از افزایش 30 درصدی تولید گندم خبر داد و گفت: نرخ بیکاری در کشور از 9.7 درصد به 8.2 درصد رسیده و بیکاری حدود 2 درصد کاهش پیدا کرده است.

باشگاه استقلال از جریمه 20 درصدی بازیکن تیمش به دلیل غیبت و تحریک سایر هم تیمی‌هایش خبر داد.

به دنبال نگرانی بخش بانکداری آمریکا، هر دو شاخص نفتی بیشترین کاهش هفتگی در چند ماه گذشته را ثبت کردند و قیمت نفت در روز جمعه نیز کاهش یافت.

سخنگوی صنعت بیمه از تعیین تکلیف حق بیمه شخص ثالث برای سال 1402 خبر داد.

میانگین مصرف بنزین کل کشور در سال 1401 در مقایسه با سال 1400، 20.6 درصد افزایش یافت.

خرید و فروش امتیاز واحدهای نهضت ملی مسکن غیرقانونی است و جرم محسوب می‌شود. با این حال بررسی‌ها نشان می‌دهد معاملات این امتیازها به شکل زیرپوستی در جریان است که می‌تواند موجب ضرر و زیان متعاملین (طرفین معامله) شود.

شاخص کل بورس با رشد 84 هزار و 770 واحدی در تراز یک میلیون و 905 هزار و 758 واحدی ایستاد.

معاون وزیر صمت گفت: صادرات غیرنفتی طی سال جاری به 52.5 میلیارد دلار رسید.

سخنگوی وزارت صنعت، معدن و تجارت ضمن تاکید بر اینکه همچنان بار ترافیکی سامانه یکپارچه برای ثبت‌نام خودروهای داخلی بالاست، از مردم خواست نگران نباشند؛ چرا که قطعا روند ثبت‌نام ادامه داشته و حتی احتمال تمدید نیز وجود دارد.