سیاسی وبگاه الف
سیاسی وبگاه الف
روابط عمومی سرویس امنیت فدرال روسیه از خنثی شدن یک حمله علیه یک کنیسه در مسکو خبر داد.
شبکه 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی از آغاز جلسه امنیتی با حضور «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر، «یوآو گالانت» وزیر جنگ، «بنی گانتس» وزیر جنگ پیشین و عضو کنونی شورای جنگ و «گادی آیزنکوت» عضو شورای جنگ رژیم صهیونیستی خبر داد.
اتحادیه اروپا در تداوم حمایت از رژیم جنایتکار صهیونیستی و چشمپوشی از کشتار مردم بیدفاع و مظلوم فلسطین توسط این رژیم در غزه، 3 زیر شاخه نظامی حماس و جهاد اسلامی را به دلیل مشارکت در عملیات طوفان الاقصی تحریم کرد.
نخستوزیر اسپانیا ضمن تأکید بر توقف فوری جنگ رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه، اعلام کرد که اسپانیا آماده بهرسمیت شناختن کشور فلسطین است.
ارتش اشغالگر اسرائیل در حال افزایش وضعیت آمادهباش است و خاطرنشان کردند که «سربازان عادی و ذخیره از یگانهای خاصی که قصد سفر داشتند، اخطار لغو سفر دریافت کردند.»
تارنمای شبکه آمریکایی «سی بی اس» امروز و به نقل از منابع آگاه مدعی شد که حمله تلافیجویانه ایران تا ساعاتی دیگر با پرتاب ده ها موشک و بیش از 100 پهپاد اهداف نظامی رژیم صهیونیستی را هدف قرار خواهد داد.
بینندگان «الف» هر روز با ارائه نظرات خود در تکمیل و تعمیق محتوای ارائه شده مشارکت می کنند. بسیاری از این نظرات گویای دقت و توجه مخاطبان و داوری عمومی آن ها نسبت به وقایع روز است. گزیدهای از نظرات مخاطبان «الف» را ذیل سه مطلب پر بحث هفته به انتخاب تحریریه «الف» بخوانید.
روزنامه هاآرتص در سرمقاله امروز جمعه خود نوشت که ترور فرزندان رئیس دفتر سیاسی حماس نه تنها موجب تضعیف این جنبش نخواهد شد که بر محبوبیت آن خواهد افزود.
وزارت خارجه چین در بیانیهای روایت خود را از گفتوگوی تلفنی ارشدترین دیپلمات این کشور با وزیر خارجه آمریکا درباره ایران ارائه داده است.
یک نظرسنجی بزرگ جهانی که نتایج آن امروز (جمعه) منتشر شد، افزایش ناامیدی و سرخوردگی از سیاستهای کنونی به ویژه در میان مردان جوان آمریکایی را نشان داد؛ تنها گروه جمعیتی ایالات متحده که در دهه گذشته محافظهکارتر شده است.
کانال 12 تلوزیون رژیم صهیونیستی به نقل از تیم مذاکره کننده این رژیم در قاهره فاش کرد که بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی طرح توافق با حماس را که قرار بود به بازگشت اسرای اسرائیلی منجر شود، خنثی می کند. این مذاکرات در وضعیت کنونی ممکن بود تا یک سال کامل به طول بینجامد.
خطیب نماز جمعه تهران گفت: در چند روز اخیر شبکه های مجازی قتلگاه جوان ها و مسلخ آبروها این طلبه ناچیز را بهانه قرار دادند و در اثر یک غفلت باعث شدند که دل مردم عزیز ما شکست و کم نبودند افرادی که ما را می دیدند گریه می کردند، عذرخواهی می کنم که با یک غفلت و کم توجهی باعث این همه هجمه به ملت ایران شدم.
وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرد که وزیر امور خارجه این کشور در چند روز گذشته با همتایان منطقهای و اروپایی خود برای تلاش در راستای منصرف کردن ایران از پاسخ به حمله رژیم صهیونیستی علیه ساختمان کنسولگری ایران در دمشق تماس تلفنی برقرار کرده است.
نماینده دومای دولتی (مجلس سفلی) و مدیر مؤسسه کشورهای مستقل مشترکالمنافع (CIS) با اشاره به حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری سفارت ایران در دمشق گفت: این اقدام تروریستی نه تنها باید محکوم شود، بلکه باید پاسخ داده شود؛ البته اینکه چگونه و چه زمانی پاسخ داده شود، حق و انتخاب جمهوری اسلامی ایران است.