پنج‌شنبه 5 شهریور 1405

سیاسی وب‌گاه الف

سیاسی وب‌گاه الف

رئیس سازمان صدا و سیما با بیان اینکه این ظرفیتها وجود دارد و همه دستگاه ها باید از این ظرفیت‌ها استفاده کنند، عنوان کرد: امیدواریم همه دستگاه‌ها به نقش و اهمیت تبیین وظایف خود بیشتر توجه داشته باشند و به فرهنگ‌سازی و پیوست رسانه‌ای اقدامات خود توجه ویژه ای کنند، ما هم می‌توانیم منعکس کننده این دستاوردها باشیم.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: دولت سیزدهم مواضع انفعالی دولت روحانی در قبال برجام را به مواضع فعال و رو به جلو تبدیل کرده است.

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور اعلام کرد: نمایندگان مجلس شورای اسلامی و راه‌یافتگان به مجلس دوازدهم روز پنجم فروردین 1403 با آیت‌الله رئیسی دیدار می‌کنند.

هر روز اخبار فراوانی در رسانه‌ها منتشر می‌شود که دنبال کردن آن‌ها حتی برای آنانی که اهل مطالعه اخبار هستند کار دشواری است. بسته خبری تحلیلی الف، با رصد اخبار و رویدادهای مهم، همچنین تحلیل‌های صورت گرفته در این زمینه، مخاطبان خود را از مهم‌ترین وقایع روز آگاه می‌کند.

در پی انتشار خبری مبنی بر تخلف زمین‌خواری در مجموعه تحت مدیریت حجت‌الاسلام کاظم صدیقی امام جمعه موقت تهران وی در نامه‌ای به دادستان تهران ضمن تائید این تخلف، از جعل امضای خود خبر داده است.

حجت‌الاسلام صدیقی با تأیید تخلف در مجموعه تحت مدیریتش، از دادستان خواست بدون در نظر گرفته شدن سوابق قضایی و عناوین سیاسی‌اش، به موضوع ورود کند.

هادی طحان‌نظیف، سخنگوی شورای نگهبان گفت: پرونده‌های 81 حوزه انتخابیه مجلس مورد تأیید قرار گرفت که با توجه به امار اخیر در مجموع انتخابات 133 حوزه انتخابیه مجلس مورد تأیید شورای نگهبان قرار گرفته است

فرمانده منطقه پدافندهوایی شمالغرب ارتش اعلام کرد: رادارهای جمهوری اسلامی ایران قابلیت کشف و شناسایی هر نوع ریز پرنده با هر سطح مقطع راداری را دارند.

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه توسعه ناوگان سیاست اصلی ماست، گفت: اگر تولید داخل کافی نبود، باید واردات بدون معطلی انجام شود

رییس جمهور اظهار کرد: دولت مردمی بر حفظ و جذب استعدادهای کشور در حوزه اقتصاد دیجیتال و برداشتن گام‌های بلند در زمینه هوش مصنوعی تأکید دارد.

هر روز اخبار فراوانی در رسانه‌ها منتشر می‌شود که دنبال کردن آن‌ها حتی برای آنانی که اهل مطالعه اخبار هستند کار دشواری است. بسته خبری تحلیلی الف، با رصد اخبار و رویدادهای مهم، همچنین تحلیل‌های صورت گرفته در این زمینه، مخاطبان خود را از مهم‌ترین وقایع روز آگاه می‌کند.

سخنگوی وزارت خارجه گفت: آرزوی تجزیه ایران به مانند سایر آرزوهای باطل چهل و چند سال گذشته، با جنایتکارانی که نتوانسته‌اند حتی در مقابل یک جنبش مقاومت مردمی در نوار غزه قامت راست کنند و برای جبران شکست‌های ترمیم ناپذیر خود زبونانه دست به کشتار زنان و کودکان می‌زنند، به گور خواهد رفت

سخنگوی شورای نگهبان گفت: تاکنون صحت انتخابات در 52 حوزه انتخابیه مورد تایید قرار گرفته است.

در ادامه سیاست‌های تحریمی و ضد ایرانی واشنگتن، وزارت خزانه‌داری آمریکا تحریم‌هایی را علیه شبکه‌ای از شرکت‌ها و افرادی که به ادعای آن در تسهیل انتقال فناوری ده‌ها شرکت آمریکایی به نهادهای ایرانی از جمله بانک مرکزی ایران نقش داشته‌اند، وضع کرد.

ناظران بین‌المللی از 106 کشور از جمله جمهوری اسلامی ایران بر انتخابات ریاست‌جمهوری روسیه در حال نظارت هستند که سخنگو و دبیر ستاد انتخابات کشور هم اینک به همین منظور در مسکو حضور دارد.

نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل با هشدار درباره پیامدهای تشدید اسلام‌هراسی در کشورهای غربی اعلام کرد که کلیشه‌ها و تعصبات مضر در مورد مسلمانان و اسلام به طور مداوم تقویت شده است.