پنج‌شنبه 5 شهریور 1405

سیاسی وب‌گاه الف

سیاسی وب‌گاه الف

سخنگوی شورای نگهبان گفت: قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، ظرفیت‌های فراوانی در خصوص مشارکت عامه مردم پیش‌بینی کرده است.

حوزه علمیه امام خمینی (ره) تهران با صدور بیانیه‌ای با اشاره به جزئیات جدیدی از ماجرای زمین مربوط به این حوزه، اعلام کرد: دستور بازگشت زمین به حوزه صادر شده و مراحل اداری آن در حال انجام است و پس از نهایی شدن، اطلاع‌رسانی خواهد شد.

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس با بیان این‌که «باید ساخت و بنای اقتصادی به گونه‌ای باشد که بتوان از مشارکت مردم استفاده کرد»، گفت: مشارکت مردم در تولید نیازمند الگویی عملیاتی، قابل فهم و اعتماد بخش است.

عضو کمیسیون تلفیق بودجه مجلس شورای اسلامی گفت: دولت فقط نقش حامی، ناظر و زمینه‌ساز مسائل اقتصادی را داشته باشد. دخالت‌های بی‌مورد منجر به ضربه به بخش خصوصی می‌شود. انتظار از دولت این است که در جلسات راه‌کارهای لازم رشد تولید را مشخص، اعلام و عمل کند.

رییس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب گفت: مجلس دوازدهم با همه فراز و فرودی که در جریان انتخابات شاهد آن بودیم، در کلیت خود، مجلسی انقلابی و کارآمد و در خط اسلام و خدمت به مردم است.

سرپرست اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری تهران از جمع آوری اتباع غیرمجاز این استان از سطح تفرجگاه ها تا پایان تعطیلات خبر داد.

سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: بربریت و وحشی‌گری رژیم صهیونیستی در نوار غزه ادامه دارد و مجامع بین‌المللی همچنان پس از 167 روز جنگ متوالی علیه نوار غزه، به اعلام مواضع اکتفا کرده‌اند.

رئیس‌جمهور در گفت‌وگوی تلفنی با رهبر معظم انقلاب تاکید کرد: دولت تمام توان خود را برای تحقق منویات معظم‌له به ویژه تحقق شعار سال به کار خواهد گرفت.

رهبر انقلاب در سخنرانی ابتدای سال 1403 خطاب به جوانان نکاتی را مطرح کردند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی امروز - چهارشنبه اول فروردین 1403 - در حسینیه امام خمینی (ره) در دیدار نوروزی اقشار مختلف مردم با ایشان سخنرانی کردند.

نشست جانبی سازمان دفاع از قربانیان خشونت با موضوع وضعیت حقوق بشر در سرزمین های اشغالی فلسطین امروز بیستم مارچ مصادف با یکم فروردین ماه 1403 در مقر اروپایی سازمان ملل متحد در شهر ژنو برگزار شد.

سخنرانی نوروزی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی امروز چهارشنبه اول فروردین 1403 در حسینیه امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.

رئیس‌جمهور در گفت‌وگوهای تلفنی جداگانه با چند تن از آیات عظام و مراجع تقلید، حلول ماه مبارک رمضان و آغاز سال 1403را به ایشان تبریک گفت.

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران در پیامی ویدئویی فرارسیدن سال 1403 شمسی را به ملت بزرگ ایران اسلامی تبریک گفت.

سیدحسن خمینی گفت: خداوند توفیقات رهبری معظم انقلاب، مسئولین نظام را مضاعف بگرداند.