چهارشنبه 11 شهریور 1405

سیاسی وب‌گاه الف

سیاسی وب‌گاه الف

رئیس دیوان عالی کشور در هشتمین جلسه شورای معاونین دیوان عالی کشور گفت: طی دو ماه گذشته از تمامی شعب دیوان عالی کشور و دفاتر آنها در مرکز بازدید شد و آسیب‌ها و خلاءهای موجود احصاء و در دست بررسی هستند.

فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: تقدیم 6555 شهید والامقام، سند واضحی در بیعت، وفاداری، غیرت، شجاعت و ایثار مردمان لرستان است.

وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران با اشاره به وضعیت کلی اراضی اشغالی و جنایت‌های جنگی رژیم صهیونیستی در غزه گفت: اگر در آینده‌ای نزدیک راه حل سیاسی جایگزین نشود هر آن، احتمال وقوع هر حادثه غیرقابل پیش‌بینی وجود دارد.

فرمانده کل ارتش با بیان اینکه همواره آماده مقابله با تهدیدات هستیم، گفت: رزمایش اقتدار 1402 نیروی زمینی ارتش، نشان دهنده بخشی از توانمندی‌ها، توسعه و ارتقای اقتدار دفاعی و رزمی کشور است.

جمعی از دانشجویان دانشگاههای تهران در کنار مردم بامداد امروز در محکومیت حملات گسترده و وحشیانه رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف غزه در میدان فلسطین تجمع کردند.

سخنگوی رزمایش اقتدار 1402 نیروی زمینی ارتش گفت: امروز و در مراحل بعدی رزمایش اقتدار 1402، عملیات آفندی مقتدرانه با یک لشکر زرهی علیه دشمن اجرا می‌شود.

با گذشت بیش از 20 روز از حمله حماس به اسرائیل که بیش از هزار و 400 کشته برجا گذاشت، هنوز نتانیاهو و کابینه‌اش درباره حمله زمینی گسترده به غزه به تصمیم نهایی نرسیده‌اند. با وجود اینکه در روزهای اخیر عملیات زمینی «محدود» و «هدفمند» برای ضربه‌زدن به زیرساخت‌ها و تأسیسات حماس در غزه انجام شده، اما رسانه‌ها خبر از وجود اختلافاتی جدی در کابینه اسرائیل برای انجام عملیات زمینی گسترده می‌دهند.

معاون رئیس جمهور گفت: امروز دولت مردمی در کنار سایر قوا و نهادهای انقلابی در خدمت مردم است تا شرایط اقتصادی بهتری برای مردم ایجاد کند و با فعالیت‌های گسترده دولت، سراسر مناطق کشور به عرصه عمران و آبادانی و تکمیل طرح‌های نیمه تمام تبدیل شده است.

معاون اول رئیس جمهور گفت: همه اعضاء و مقامات شرکت‌کننده در اجلاس شانگهای از عضویت کامل ایران در سازمان همکاری‌های شانگهای خرسند بودند و این موضوع را عاملی برای تقویت جدی سازمان اعلام کردند.

سخنگوی دولت گفت: دشمن همیشه درصدد است موجب فراموش شدن واقعیت های تاریخی شود چنانکه امروز نیز با وجود اینکه هیچ آزاده‌ای نمی تواند جنایات اسرائیل را انکار کند، آشکارا از این رژیم حمایت می‌کند و سعی دارد واقعیت را وارونه جلوه دهد.

وزیر دفاع گفت: وزارت دفاع مصمم به پیگیری و تقویت قابلیت‌های دفاعی براساس الزامات دکترین امنیت ملی کشور است.

سازمان سنجش آموزش کشور در مورد انتشار کارنامه‌های جعلی آزمون سراسری 1402 هشدار داد.

در شامگاه 4 آبان 1401در حمله تروریستی به حرم شاهچراغ (ع)

وزیر امور خارجه ایران در دیدار با آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد، ضمن اعلام مجدد حمایت از مردم مظلوم فلسطین در برابر جنایات رژیم صهیونیستی، نسل‌کشی رژیم اسرائیل را به شدت محکوم کرد.

نایب‌رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه درگیری‌های جدید آغاز شکست رژیم صهیونیستی است، گفت: کشورهای غربی نمی‌توانند ناجی رژیم صهیونیستی باشند و حمایت‌های‌شان به نتیجه نمی‌رسد.

حسین امیرعبداللهیان، وزیر خارجه کشورمان در گفت‌وگویی با رادیو ملی آمریکا عنوان کرد که وی با «رهبران مقاومت در لبنان و همچنین گروه‌های فلسطینی» دیدار داشته و شنیده است که آن‌ها برنامه‌هایی دارند که «از هر آنچه که شاهدش بودید، قوی‌تر و عمیق‌تر هستند».