چهارشنبه 11 شهریور 1405

سیاسی وب‌گاه الف

سیاسی وب‌گاه الف

دومین جلسه مجمع تشخیص مصلحت نظام برای بررسی طرح الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول برگزار شد و مورد بررسی قرار گرفت. در این جلسه ماده یک این طرح مورد تصویب اعضای مجمع قرار گرفت.

کارشناس مسائل سیاست خارجی درباره بیانیه اخیر شورای همکاری خلیج فارس نکاتی را مطرح کرد.

رئیس شورای راهبردی روابط خارجی در دیدار وزیر امور بین‌الملل حزب کمونیست چین با هشدار نسبت به وضعیت بسیار خطرناک و بحرانی منطقه گفت که در چنین وضعیتی هر لحظه احتمال گسترش جنگ وجود دارد.

رییس کل دیوان محاسبات کشور گفت: سپاه پاسداران به عنوان دستگاهی مطمئن در حوزه انضباط مالی شناخته می شود و ضریب شفافیت در این نهاد انقلابی افزایش یافته است که این خود نشان از موفقیت آمیز بودن کنترل های داخلی در سپاه دارد.

سخنگوی وزارت امور خارجه امروز ضمن محکوم کردن ادعاهای بی‌اساس علیه ایران در بیانیه گروه 7، این ادعاها را به طنز تاریخی شبیه دانست و گفت که برخی از اعضای این گروه مسبب اصلی بی‌ثباتی و ناامنی در منطقه و جهان هستند.

معاون هماهنگ کننده سپاه گفت: نتانیاهو هیچ راهی جز خودکشی ندارد و این عین بن‌بستی است که به واسطه حماسه رزمندگان جبهه مقاومت در طوفان‌الاقصی ایجاد شده است.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به مسائل و تحولات جهانی و ضمن محکوم‌کردن جنایات جنگی رژیم صهیونیستی در غزه، گفت: با گسترش همکاری‌های بین‌المللی نباید اجازه داد اسرائیل به جنایات خود در غزه ادامه دهد.

معاون اجرایی رئیس جمهور از سفر سید ابراهیم رئیسی به استان البرز برای افتتاح چندین طرح و پروژه مهم و دیدار با مردم این استان در روز جمعه خبر داد.

رییس جمهور گفت: تلاش فوری برای قطع بمباران غزه و رفع محاصره مردم غزه و کمک رسانی به فلسطین و رسیدن مردم فلسطین به حقوق حقه از جمله رایزنی ها در سفر به مسکو خواهد بود.

رئیس جمهور به روسیه سفر کرد.

گروسی به‌وضوح می‌داند که مانع اصلی احیای توافق هسته‌ای، نام برجام نیست، بلکه نوع نگاه کلان و رویکرد عملیاتی آژانس، آمریکا و تروئیکای اروپایی در تقابل مطلق با فعالیت‌های هسته‌ای صلح‌آمیز کشورمان است.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفت: نامزدهای انتخابات مجلس باید کلیه فرآیندهای مالی‌شان در حوزه تبلیغات و تأمین منابع، منابع ورودی به ستاد و هزینه‌هایش را در سامانه مالی انتخابات ثبت کنند.

سخنگوی سازمان انرژی اتمی با تاکید بر اینکه مدیرکل آژانس باید گزارشات واقعی و به دور از احساسات را ارائه کند، گفت: متاسفانه او از تفاهماتی سخن می‌گوید که درحیطه مسئولیتش نیست و صحبت از برجام 2 عجیب و دور از انتظار است.

هر روز اخبار فراوانی در رسانه‌ها منتشر می‌شود که دنبال کردن آن‌ها حتی برای آنانی که اهل مطالعه اخبار هستند کار دشواری است. بسته خبری تحلیلی الف، با رصد اخبار و رویدادهای مهم، همچنین تحلیل‌های صورت گرفته در این زمینه، مخاطبان خود را از مهم‌ترین وقایع روز آگاه می‌کند.