چهارشنبه 11 شهریور 1405

سیاسی وب‌گاه الف

سیاسی وب‌گاه الف

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی گفت: نباید با دیدگاه فقهی به طرح الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول نگاه کرد چون این طرح در مجمع و نه در شورای نگهبان است؛ مجمع تشخیص مصلحت جای کار فقهی نیست و باید مصلحت سنجیده شود.

سخنگوی دولت از تصویب منابع لازم و محل تامین این منابع برای اختصاص شیر به مدارس دولتی خبر داد.

رییس سازمان انرژی اتمی گفت: کار ساخت نیروگاه 300 مگاواتی کارون آغاز شده و قراردادهای ساخت داخلی تجهیزات منعقد شده است.

وزیر کشور با بیان این‌که «مهاجرین غیرقانونی باید کشور را ترک کنند» گفت: باید سازوکار قوی‌تری پیش‌بینی کنیم تا با افرادی که بازگردانده می‌شوند و دوباره برمی‌گردند، برخورد شود.

رهبر انقلاب با اعضای کنگره بزرگداشت شهدای استان لرستان دیدار کردند.

وزیر ارشاد گفت: تلاش می کنیم 350 تا 400 هزار نفر را به حج عمره اعزام کنیم

وزیر میراث فرهنگی و گردشگری گفت: امروز در دولت پیشنهاد لغو روادید برای بیشتر کشورهای مطرح‌شده رأی آورد و ادامه بررسی‌ها نسبت به برخی کشورها که ملاحظاتی درباره‌شان وجود داشت، به جلسه آینده موکول شد.

رییس سازمان صدا و سیما گفت: پیشنهاد سازمان صدا و سیما مبنی بر پرداخت حق پخش مسابقات داخلی توسط دولت در کمیسیون برنامه و بودجه 1403 تصویب نشد اما شش ماه بعد از ابلاغ برنامه هفتم توسعه آیین‌نامه آن را می‌نویسم تا در دستورکار هیات وزیران قرار گیرد تا حق پخش برنامه‌ها و مسابقات خارجی به برنامه‌ها و مسابقات داخلی هم تسری پیدا کند

نمایندگان مجلس شورای اسلامی، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات را موظف کردند تا پایان سال اول برنامه با اولویت استفاده ازالگوی مشارکت عمومی - خصوصی نسبت به ایجاد، تقویت و استقرار زیرساخت یکپارچه ابری دولت هوشمند اقدام نماید

علی مجتبی روزبهانی، سفیر جدید ایران در ترکمنستان در آستانه عزیمت به محل ماموریت با حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه دیدار و ضمن ارائه گزارشی از حوزه ماموریت خود برنامه‌های پیش رو در زمینه توسعه و ارتقاء همکاری‌های کشورمان با ترکمنستان را تشریح کرد

سفیر ایران در سازمان ملل با بیان اینکه "امروز وزیر امور خارجه آمریکا بار دیگر تلاش کرد به اشتباه ایران را مقصر بداند" گفت: ایران قاطعانه این اتهامات بی‌اساس را رد می‌کند. ایران با جامعه بین‌المللی در تأیید درخواست برای آتش‌بس فوری و توقف تجاوزات نظامی بی‌امان رژیم اسرائیل و نیز ضرورت توقف آوارگی اجباری بیش از یک میلیون نفر از غزه همسو است.

در هفدهمین روز از درگیری ها میان گروههای مقاومت فلسطین و اسرائیل، شورای امنیت سازمان ملل در حال برگزاری نشستی درباره فلسطین است و آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل می گوید وضعیت خاورمیانه هر ساعت وخیم تر می شود.

هر روز اخبار فراوانی در رسانه‌ها منتشر می‌شود که دنبال کردن آن‌ها حتی برای آنانی که اهل مطالعه اخبار هستند کار دشواری است. بسته خبری تحلیلی الف، با رصد اخبار و رویدادهای مهم، همچنین تحلیل‌های صورت گرفته در این زمینه، مخاطبان خود را از مهم‌ترین وقایع روز آگاه می‌کند.

نمایندگان مجلس با درخواست مستثنی شدن ممنوعیت انتصاب افراد دارای فرزند متولد خارج از کشور در مشاغل حساس موافقت کردند.

وزیر خارجه آمریکا امروز در نشست شورای امنیت درباره غزه گفت: واشنگتن خواهان رویارویی با ایران نیست.