سه‌شنبه 21 مرداد 1404

فرهنگی وب‌گاه الف

فرهنگی وب‌گاه الف

روزنامه جام جم در گفتگویی با دکتر مریم چرقانی به موضوع کتابهای گویا پرداخته است. «درآمدی نو بر کتاب گویا» آخرین اثر چرقانی است که در پاییز 1400 به چاپ رسیده است.

خرم آن کس که در این محنت گاه خاطری را سبب تسکین است، ازدواج آسان و همدلی خیرین تهران گوش کن، صدای ساز می آید بانگ سرناست که خبر از پیوندی میان دو دلداده را سر داده دستانت را به من بده دست های تو با من آشناست.

باستان‌شناسان در معبد گمشده موسوم به «معبد یک میلیون ساله» که به دست یکی از فراعنه در مصر ساخته شده، دو مجسمه ابوالهول بزرگ کشف کردند.

مدیر روابط عمومی میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی گفت: تا کنون سندی مبنی بر کشف محل دفن دسته جمعی شهدای گوهرشاد ارائه نشده است.

جایزه بهترین فیلم زنان فیلمساز، بهترین مستند و بازیگر زن بیستمین جشنواره فیلم داکا به سینمای ایران رسید.

با سخنرانی سیف‌الله صمدیان و شهاب الدین عادل یاد اکبر عالمی استاد فقید سینما در چهلمین جشنواره فیلم فجر زنده نگه داشته می‌شود.

مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در هفته بزرگداشت مقام زن از برترین تولیدات و انتشار محتوا در فضای مجازی با موضوعات مرتبط با بزرگداشت مقام زن و روز مادر به صورت روزانه تقدیر می‌کند.

مراسم «اسکار 2022» توسط چند مجری اجرا خواهد شد و نام دواین جانسون (راک) و تام هالند در بین محتمل‌ترین گزینه‌ها برای این کار به چشم می‌خورد.

شماره سیصد و بیست و چهارم هفته‌نامه‌ی خط حزب‌الله با عنوان «مرزبانی از زبان مادری» منتشر شد.

10 فیلم از گنجینه‌های تاریخ سینمای ایران در بخش «قاب‌های ماندگار» چهلمین جشنواره فیلم فجر به نمایش درخواهد آمد.

بازیگر سریال «خانه پدری» گفت: معتقدم که اگر برای مردم کار کنیم، مجبوریم که جلوی آنها مانند چشمه‌های زلال آبادی‌ها صادق باشیم؛ اگر مردم نگاه مهربان، فداکار، با گذشت و بزرگواری را نسبت به ما نداشتند ما هیچ نبودیم.