شنبه 25 بهمن 1404

ورزشی وب‌گاه الف

ورزشی وب‌گاه الف

برنامه مسابقات هفته های نوزدهم تا بیست و یکم لیگ برتر باشگاه های کشور فصل 1402-1402 اعلام شد.

محمد علی مختاری ملی پوش تیم ملی فوتبال ساحلی در صدر گلزنان جام جهانی 2024 امارات قرار گرفت.

مدیرعامل باشگاه سپاهان اصفهان گفت: امیدواریم در ریاض مقابل الهلال نتیجه مناسب را کسب کنیم.

یک سایت معتبر ایتالیایی گزارش داد که مهاجم تیم ملی فوتبال ایران و باشگاه رُم برای تداوم همکاری، علاقه‌ای متقابل دارند.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس به تمجید از دروازه‌بان ملی‌پوش این تیم پرداخت و تأکید کرد، با یک اشتباه او را مورد قضاوت قرار نخواهند داد.

باشگاه ملوان نتوانسته فهرست خود را خالی کند تا در فاصله 48 ساعت تا بازی حساس مقابل استقلال، میلاد سرلک همچنان تنها اجازه تمرین با تیم ملوان را دارد و مجوز بازی را به دست نیاورده است.

طبق اعلام شبکه بین‌اسپورت 707 میلیون نفر جام ملت‌های آسیا را تماشا کردند که رکوردی در تاریخ این رقابت‌ها به شمار می‌آید

کنفدراسیون فوتبال آسیا علیرضا فغانی را به عنوان داور دیدار تیم‌های العین و نسف‌قارشی در یک‌هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا انتخاب کرد.

دارنده مدال برنز بازی‌های المپیک 2008 پکن در خصوص آخرین وضعیت جسمانی و شرایط حضور حسن یزدانی و کامران قاسم‌پور توضیحاتی را ارائه کرد.

تیم ملی دوومیدانی ایران در مسابقات داخل سالن قهرمانی آسیا، چهارم شد.

امیر قلعه‌نویی، سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان از سرمربی سابق تیم ملی دعوت کرد به عنوان همکار در کنارش کار کند.

علی کریمی لژیونر فوتبال ایران در تیم کایسری اسپور ترکیه موفق شد دوشنبه شب به تیم باشاک شهیر در دقیقه 15 گلزنی کند.

مهدی هاشمی نسب پس از چند روز غیبت به تمرینات استقلال بازگشت.

تیم ملی فوتبال ساحلی کشورمان با برتری مقابل تاهیتی صدرنشین گروه B جام جهانی شد.

باشگاه الاهلی امارات با هافبک تیم ملی فوتبال ایران قرارداد امضا کرد تا او لژیونر جدید فوتبال ایران در امارات لقب گیرد.

رییس اسبق فدراسیون فوتبال گفت: بهترین زمان برای قهرمانی تیم ملی فوتبال در آسیا بود که متاسفانه این مهم رخ نداد. دیگر باید به فکر جوانگرایی در این تیم باشند تا در جام‌جهانی به نتیجه برسند.