المپیک
المپیک
مراسم عزاداری به مناسبت ایام فاطمیه و بزرگداشت مرحوم احمد سعادتمند با حضور احمد دنیامالی در محل وزارت ورزش برگزار شد.
سرمربی سابق تیم ملی تکواندو از نتایج رقم خورده در مسابقات انتقاد شدیدی کرد و گفت: با نتایج ضعیفی که تیم ملی دختران در چین رقم زدند، فاتحه این رشته خوانده شد.
سرمربی تیم ملی تکواندوی درباره صحبتهای بیژن مقانلو و همچنین تووصیه به حاج موسایی برای بلند شدن از زمین توضیح داد.
محمدمبین عظیمی سال 2023 در فینال جوانان جهان رضابک آیتموخان را برد و طلای این رده سنی را گرفت، در حالیکه کمتر از دو ماه بعدش، همین آیتموخان قزاق، در بلگراد طلای 92 کیلوگرم بزرگسالان جهان را از آن خود کرد؛ عظیمی هم سال 2025 را با طلای امیدهای جهان به پایان رساند.
نصرالله عبداللهی، پیشکسوت استقلال، از روزهای سخت «اکبر کارگرجم» گفت؛ بازیکنی آرام و باحیا که مجموعهای از اتفاقات تلخ زندگیاش او را از پا انداخت. او در ادامه درباره عملکرد ساپینتو، تیم استقلال و شرایط تیم ملی نیز صحبتهای جالبی را مطرح کرد.
عضو کمیته فنی فدراسیون تکواندو درباره احتمال برکناری مهروز ساعی گفت: ابتدا باید هادی ساعی به کمیته فنی این موضوع را اعلام کند تا مورد بررسی قرار بگیرد.
رئیس اداره ورزش و آمادگی جسمانی ستاد کل نیروهای مسلح گفت: مسابقات وزنه برداری سیزم به میزبانی کشورمان و با حضور هشت کشور صاحبنام از سه قاره جهان برگزار خواهد شد.
دوچرخهسوار فرانسوی و مسنترین قهرمان زنده المپیک، در سن 101 سالگی درگذشت.
سرمقاله روزنامه اینترنتی رسانه سایت KHAMENEI.IR به موفقیت کاروان اعزامی ورزشی کشورمان به سومین دوره بازیهای آسیایی جوانان بحرین 2025 و با تیتر خط بطلان «سفیران امید» بر روایت ایرانستیزان پرداخت.
سرمربی تیم ملی تپانچه گفت: متاسفانه ما همچنان مشکل فشنگ داریم و با کمبود فشنگ مواجه هستیم که به خاطر تحریمها است.
رقابتهای تکواندو بازیهای کشورهای اسلامی ریاض با حضور 144 هوگوپوش برگزار میشود. رقابتی که بسیاری از قهرمانان جهان و المپیک در آن حضور دارند.
ملیپوش تفنگ کشورمان گفت: به خاطر حضور جوانان و نوجوانان در تیم ملی خوشحالم چون برای ما انگیزه است که بتوانیم خودمان را در سطح عالی نگه داریم.
بر اساس سایت رسمی ششمین دوره بازی های کشورهای اسلامی ریاض 144 تکواندوکار در دو گروه بانوان و آقایان در شش وزن طی سه روز با یکدیگر به رقابت می پردازند.
مجمع عمومی سالیانه فدراسیون کاراته امروز (دوشنبه) در سالن اجتماعات وزارت ورزش و جوانان برگزار شد.
سرمربی تیم ملی تکواندوی درباره صحبتهای بیژن مقانلو و همچنین تووصیه به حاج موسایی برای بلند شدن از زمین توضیح داد.
رئیس فدراسیون جودو گفت: خوشحالم تلاشهای خانواده این رشته در بازیهای آسیایی جوانان نتیجه داد، چراکه جودوی ایران به این مدالها و خون تازه نیاز داشت.