یک‌شنبه 18 خرداد 1404

الهه حسین‌نژاد به قتل رسیده؛ قاتلین دستگیر شدند / اعترافات قاتل الهه حسین نژاد به چگونگی قتل مرحومه + فیلم

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
الهه حسین‌نژاد به قتل رسیده؛ قاتلین دستگیر شدند / اعترافات قاتل الهه حسین نژاد به چگونگی قتل مرحومه + فیلم

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، پلیس آگاهی با آغاز تحقیقات اولیه گزارش مفقودی، عملیات گسترده‌ای را برای شناسایی عامل این جنایت ترتیب داد. استفاده از تکنیک‌های پیشرفته ردیابی تلفن همراه، بازبینی دوربین‌های شهری و جاده‌ای و تحلیل سرنخ‌های موجود، سرانجام پلیس آگاهی تهران را به سرنخ‌های مهمی رساند. با تلاش بی‌وقفه تیم‌های تخصصی، متهم در مدت کوتاهی شناسایی و بازداشت شد. تحقیقات اولیه...

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، پلیس آگاهی با آغاز تحقیقات اولیه گزارش مفقودی، عملیات گسترده‌ای را برای شناسایی عامل این جنایت ترتیب داد. استفاده از تکنیک‌های پیشرفته ردیابی تلفن همراه، بازبینی دوربین‌های شهری و جاده‌ای و تحلیل سرنخ‌های موجود، سرانجام پلیس آگاهی تهران را به سرنخ‌های مهمی رساند.

با تلاش بی‌وقفه تیم‌های تخصصی، متهم در مدت کوتاهی شناسایی و بازداشت شد. تحقیقات اولیه نشان می‌دهد که این مرد مطلقه، با نیت قبلی و برنامه‌ریزی شده دست به این اقدام زده است.

سردار گودرزی، رییس پلیس آگاهی تهران اعلام کرد: پیرو انتشار خبر مربوط به فقدانی خانم الهه حسین نژاد، با بررسی‌های بعمل آمده مشخص شد که نامبرده به قتل رسیده است لذا تلاش برای بررسی زوایای پرونده و دستگیری قاتل آغاز شد که با تلاش شبانه روزی پلیس، ساعاتی پیش قاتل دستگیر شد.

اطلاعت تکمیلی ساعاتی دیگر منتشر خواهد شد.

الهه حسین‌نژاد، دختر 24 ساله ساکن اسلامشهر که از تاریخ 4 خرداد 1404 پس از ترک محل کار خود در سعادت‌آباد به‌طرز مشکوکی ناپدید شده بود، متأسفانه پیکرش پیدا شد.

او در روز حادثه به‌تنهایی از سالن زیبایی محل کارش خارج شد و پس از تماس تلفنی با خانواده‌اش در مسیر بازگشت به اسلامشهر، دیگر اثری از او یافت نشد. تلاش‌ها و پیگیری‌های خانواده، رسانه‌ها و پلیس آگاهی برای یافتن او، با حمایت چهره‌های شناخته‌شده، از جمله هادی حجازی‌فر، در شبکه‌های اجتماعی گسترده شد.

در نهایت، طبق اعلام منابع رسمی، جسد او صبح امروز در حاشیه یکی از مناطق اطراف تهران کشف شد. تحقیقات برای شناسایی عوامل احتمالی این حادثه تلخ همچنان ادامه دارد.