امارات متحده عربی
امارات متحده عربی
رشت - ایرنا - نماینده عالی دولت در گیلان با ارائه اطمینان از مشاهده نشدن موردی از وجود ویروس کرونا در استان گفت: آموزش به مردم و نیز اطلاعرسانی صحیح و واقعی در پیشگیری از شیوع این ویروس موثر است.
اتاق بازرگانی تهران در گزارشی به بررسی وضعیت صنعت نمایشگاهی جهان در سال 2018 پرداخته، صنعتی که در طول یک سال 198 میلیارد دلار تولید ناخالص داخلی به وجود آورده است.
ایسنا نوشت: امارات متحده عربی در واکنش به ادامه شیوع ویروس کرونای مرگبار، همه پروازها از مبدا و به مقصد شهرهای چین به جز پکن را از روز چهارشنبه متوقف خواهد کرد.
امارات متحده عربی در واکنش به ادامه شیوع ویروس کرونای مرگبار، همه پروازها از مبدا و به مقصد شهرهای چین به جز پکن را از روز چهارشنبه متوقف خواهد کرد.
تهران - ایرنا - رئیس اداره مراقبت بیماری های وزارت بهداشت گفت: مردم به شایعات در مورد سرایت بیماری کرونا توجه نکنند و به مسئولان خود در این وزارتخانه اعتماد داشته باشند.
بانک مرکزی نرخ 47 ارز را برای امروز (سهشنبه 15 بهمن 98) اعلام کرد که بر اساس آن نرخ 22 ارز مانند یورو و پوند کاهش و قیمت 14 واحد پولی دیگر افزایش یافت.
تهران - ایرنا - دولت برزیل تصمیم گرفته که برای مقابله با شیوع احتمالی ویروس کرونا در این کشور وضعیت فوقالعاده و اضطراری ملی اعلام کند.
تهران - ایرنا - بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران امروز (سه شنبه) قیمت 47 ارز را اعلام کرد که بر اساس آن نرخ 14 ارز افزایش، 22 پول خارجی از جمله یورو و پوند کاهش و نرخ بقیه ارزها ثابت ماند.
به گفته مدیرکل دفتر بازسازی و حفاظت از ذخایر ژنتیکی آبزیان سازمان شیلات سالانه حدود 7 میلیون دلار درآمد ارزی از طریق صادرات خاویار نصیب کشور میشود.
تلویزیون دولتی چین بامداد سهشنبه گزارش داد؛ شمار قربانیان ویروس کرونا در استان «هوبی» به 414 نفر افزایش یافت که بدین ترتیب شمار کل قربانیان به این ویروس در این کشور به 426 نفر رسید.
تهران - ایرنا - تلویزیون دولتی چین بامداد سهشنبه گزارش داد؛ شمار قربانیان ویروس کرونا در استان «هوبی» به 414 نفر افزایش یافت که بدین ترتیب شمار کل قربانیان به این ویروس در این کشور به 426 نفر رسید.
تهران - ایرنا - «احمد المسامری» سخنگوی نیروهای "خلیفه حفتر" موسوم به «ارتش ملی لیبی» دوشنبه شب در کنفرانس خبری مدعی شد که ترکیه یکهزار و 500 داعشی را به لیبی اعزام کرده است.
تهران - ایرنا - سازمان هواپیمایی غیرنظامی امارات امروز (دوشنبه) اعلام کرد که تمامی پروازهای این کشور به مقصد چین به استثنای پکن از 5 فوریه (16 بهمن) تا اطلاع ثانوی به حالت تعلیق در می آید.
بندرعباس - ایرنا - وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: ویروس جدید کرونا خطر کمتری از آنفلوآنزای نوع اول (H1N1) دارد که ما توانستیم آن را کنترل کنیم.
اقتصادنیوز؛ پس از گذشت 5 روز از انتشار خبری مبنی بر حادثه آتشسوزی نفتکشی در نزدیکی سواحل شارجه، سرکنسول هند در دوبی از کشته شدن 4 تن از خدمه این نفتکش خبر داد.