دوشنبه 27 مرداد 1404

امامی طلا کشتی قهرمانی آسیا را به فرزند شهید اهدا کرد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
امامی طلا کشتی قهرمانی آسیا را به فرزند شهید اهدا کرد

تهران - ایرنا - ملی‌پوش کشتی آزاد ایران مدال طلا خود را در مسابقات قهرمانی سال 2022 آسیا را به پسر شهید «مصطفی صدرزاده» اهدا کرد.

به گزارش ایرنا، در این مراسم که در محل خانه کشتی شهید مصطفی صدرزاده و با حضور علیرضا دبیر رییس فدراسیون، محمد بنا و پژمان درستکار سرمربیان تیم‌های ملی کشتی فرنگی و آزاد و ملی‌پوشان آزادکار برگزار شد، یونس امامی مدال طلای قهرمانی آسیای خود در مغولستان را به «محمدعلی» پسر پهلوان کشتی‌گیر شهید مصطفی صدرزاده اهدا کرد.

یونس امامی ملی‌پوش وزن 74 کیلوگرم کشتی آزاد ایران اوایل اردیبهشت در مسابقات قهرمانی آسیا مغولستان موفق به کسب مدال طلا این وزن شد. وی در این دوره از رقابت‌ها موفق شد کشتی‌گیرانی از ژاپن، اردن و قزاقستان را شکست دهد و به مدال زرین برسد.

مسابقات قهرمانی آسیا اوایل اردیبهشت‌ماه در شهر اولان‌باتور قزاقستان برگزل شد و تیم کشتی آزاد ایران با کسب 6 مدال طلا، یک نقره و یک برنز، عنوان قهرمانی قاره کهن را از آن خود کرد.

شهید مصطفی صدرزاده اول آبان ماه 1394 در حلب سوریه به شهادت رسید.

برچسب‌ها