جمعه 21 شهریور 1404

امام جمعه تفرش عزل شد / امام جمعه جدید در روز های آینده معرفی می شود

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
امام جمعه تفرش عزل شد / امام جمعه جدید در روز های آینده معرفی می شود

مسئول شورای سیاست گذاری ائمه جمعه استان مرکزی گفت: حجت‌الاسلام حسین حاجی لری امام جمعه تفرش عزل شده است و در چند روز آینده امام جمعه جدید این شهرستان معرفی می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار آفتاب؛ حجت الاسلام میرزایی مسئول شورای سیاست گذاری ائمه جمعه استان مرکزی با اشاره به حادثه تصادف رانندگی ناگوار روزهای اخیر و نقش فرزند یازده ساله امام جمعه تفرش در این سانحه گفت: حجت‌الاسلام حسین حاجی لری امام جمعه تفرش عزل و آیین معرفی امام جمعه جدید شهرستان تفرش به زودی طی روزهای آینده در شورای اداری شهرستان تفرش برگزار می‌شود.

گفتنی است پنج شنبه گذشته پسر یازده ساله امام جمعه تفرش در جریان رانندگی با سمند در جاده تفرش - قم با یک خودرو پرشیا تصادف کرد که بر اثر آن 3 عضو یک خانواده (پدر و دو دخترش) فوت کردند و 4 نفر دیگر هم مصدوم شدند.

انتهای پیام /