امام صادق
امام صادق
حکیمی در نگاه خود به انسان به عنصر «درد و رنج» نیز توجه ویژهای دارد و به همین خاطر پررنگترین مصادیق انسان گرایی او در تعابیر شورانگیزش درباره «انسان محروم» قابل پیگیری است چرا که او فقرا و محرومان را مظلومترین طبقه در میان انسانها بر میشمارد و از این رو بیشترین دل نگرانی و رنجش درباره انسان محروم است. وی فهم و لمس درد را به نوعی پیوند دهنده انسانها معرفی میکند و در این باره مینویسد:...
گرچه امام جواد پس از شهادت پدر بزرگوارش با دعوت اجباری مأمون به بغداد رفت و در کنار خلیفه جور سکنی گزید ولی هرگز از ابراز حقایق ابایی نداشت و به تبیین امامت خویش و آشکار کردن دانش خدادادی خود که ویژه رهبران الهی است و ابراز کرامت و اتخاذ موضع منفی در برابر دستگاه خلافت و ناخشنودی از حضور دربار خلیفه می پرداخت تا سیاست خویش را برای پیروان امامت ابراز کرده باشد.
تهران - ایرنا - معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان در صفحه توئیتر خود نوشت: جهاد تبیین باید مبتنی بر "گفتگو" باشد نه بر ابلاغ.
رویکرد عقلانی علامه طباطبایی به حدیث در تعلیقات مختصرش بر بحارالانوار و اصول کافی خود را نشان داده است. به نظر علامه طباطبایی مرحوم مجلسی به فلسفه احاطه کامل نداشت.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان گلستان گفت: در 6 ماه اخیر که رویکرد برخی از مسئولان ما تغییر کرد و به جای گدایی و التماس به غرب به توانمندی های داخلی تکیه کردند به لطف خداوند گره ها در حال باز شدن است.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، حضرت امام محمد تقی (ع) معروف به جوادالائمه (ع)، پیشوای نهم شیعیان در 10 رجب سال 195 هجری قمری در مدینه منوره دیده به جهان گشود. ایشان در سال 203 هجری قمری پس از شهادت پدر بزرگوارش امام رضا (ع) در سن هشت سالگی، به تصریح پیشوایان گذشته و با تعیین امام رضا (ع) عهده دار امامت شد. بیشتر عمر 25 ساله حضرت یعنی 17 سال دوران امامت او، با زمامداری مأمون (218-...
امام جواد (ع) میفرمایند: هر که خود را بهوسیله خداوند بینیاز بداند مردم محتاج او خواهند شد و هر که تقوای الهی را پیشه خود کند خواه ناخواه، مورد محبت مردم قرار میگیرد، گرچه مردم خودشان اهل تقوا نباشند.
عبادت امام جواد علیه السلام در بین اهل زمانه خود و علمای آن دوران بینظیر بوده است.
با مرور زندگانی امام جواد علیهالسلام معجزاتی از آن امام بزرگوار در تاریخ و روایات مشاهده میکنیم.
در جمهوری اسلامی همه مکتبها آزادند و باید آزاد باشند، همه میتوانند نقطه نظرهای مکتبهایشان را بگویند. البته آزادی بیان مکتب، غیر از توطئه است.
مردم ایران اسلامی از خزر تا خلیج فارس در چهل و سومین بهار انقلاب، حماسه حضور آفریدند.
همزمان با 22 بهمن و چهل و سومین سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، راهپیمایی باشکوه این روز بهصورت خودرویی و موتوری و بهصورت حضور خانوادگی در زنجان آغاز شد.
راهپیمایی باشکوه خودرویی مردم انقلابی و ولایت مدارقم همگام با سراسر کشور دراین شهر مقدس آغاز شد.
یکی از مراجع تقلید گفت: انقلاب اسلامی کهنه شدنی نیست و این نظام ولایی همیشه برقرار خواهد ماند تا امام عصر علیه السلام بیایند، ما هم در انتظار آن روز هستیم، نه فقط ما بلکه کل مردم آزاده جهان، کل مستضعفان جهان، همه و همه امیدشان به همین است.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، آیت الله حسین نوری همدانی از مراجع تقلید امروز در پیامی به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، اظهار کرد: خداوند متعال پیغمبران و ائمه (علیهم السلام) را فرستاده برای اداره جوامع بشری براساس حق و عدالت و آنها در طول تاریخ کارشان همین بوده با تحمل زحماتها، شکنجهها این کار را انجام دادهاند. امام صادق علیه السلام میفرمایند که در هر زمانی ناگزیر...
تهران - ایرنا - عضو هیات علمی دانشگاه امام صادق (ع) با بیان اینکه سینما عمیقا فلسفی است گفت: در تمدنی که امروز به سمت آن میرویم، جغرافیا و پیوست دینی داریم اما سینما نداریم و باید رسانه ویژه خود را اختراع کنیم.