چهارشنبه 4 شهریور 1405

امدادرسانی به 294 حادثه توسط ماموران آتش نشانی بروجرد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
امدادرسانی به 294 حادثه توسط ماموران آتش نشانی بروجرد

بروجرد - ایرنا - معاون عملیات آتش نشانی بروجرد گفت: 294 عملیات امدارسانی توسط ماموران آتش نشانی این شهرستان در سه ماهه اول سال جاری انجام شده است.

نادر موسیوند روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در سه ماهه اول امسال تعداد 117 مورد آتش سوزی در باغات و مزارع کشاورزی بروجرد رخ داده که بیشترین میزان آتش سوزی در بروجرد بوده است.

وی اظهار داشت: 47 مورد آتش سوزی در واحد های تجاری بروجرد در سه ماهه اول امسال رخ داده که اکثر مربوط به اتصالی سیم های برق بوده است.

معاون عملیات آتش نشانی بروجرد گفت: در سه ماهه نخس امسال تعداد 33 مورد منزل مسکونی دچار آتش سوزی شده است که خوشبختانه این حوادث تلفات جانی نداشته و خسارات مالی برجای گذاشته است.

موسیوند با اشاره به اینکه در سه ماهه اول امسال سه مورد غرق شده گی در بروجرد امداد رسانی شده است افزود: با توجه به اینکه شنا کردن در رودخانه ها و سدهای خاکی و آبگیر ها ناایمن می باشد لذا از خانواده های بروجردی تقاظ داریم که مراقب فرزندان خود باشند و جوانان و نوجوانان از شنا کردن در سدهای خاکی منطقه خودداری کنند.

وی بیان کرد: در سه ماهه نخست امسال 29 مورد آتش سوزی در خوردوها و 38 مورد تصادفات جاده ای توسط ماموران آتش نشانی بروجرد امداد رسانی شده است.

معاون عملیات آتش نشانی بروجرد با اشاره به اینکه در سه ماهه اول سال تعداد 27 مورد در مراکز خرید و فروش ضایعات رخ داده است گفت: در بسیاری از موارد مراکز خرید ضایعات اقدام به سوزاندن برخی ضایعات در محل انبارها می کنند که عدم توانایی در خاموش کردن آتش توسط آنان باعث ایجاد آتش سوزی های بزرگ می شود که ضمن آلوده کردن هوای منطقه خساراتی نیز به بار می آورد.

*س_برچسب‌ها_س*